[right]عالیه این پکیج[/right]
[right]عالیه این پکیج[/right]
[right]به نظر من خیلی خوب بود
منتظر آموزش های بعدی شما ، از این فریم ورک فوق العاده خواهیم بود
باتشکر فروان
[/right]
[center]YES IT IS [/center]
[font="Tahoma"][right]با سلام و عرض تبریک بابت عضویت جناب شهرکی، تشکر از زحمات شما[/right][/font]
[font="Tahoma"][right]با سلام و عرض تبریک بابت عضویت جناب شهرکی، تشکر از زحمات شما[/right][/font]
[right][font="Tahoma"]سلام خدمت دوستان
بنده این آموزش رو خریداری کردم و واقعا از آموزش روان استاد شهرکی راضی هستم
خدا قوت استاد .
هدف جناب شهرکی از این آموزش ها بخاطر این هست که دوستانی که مثل من مبتدی هستند بتونند از راه برنامه نویسی در آمدی داشته باشند.
این هزینه ای هم که ایشون برای پکیج اعلام کردند به نظر من خیلی خیلی ناچیز هست
نظر تمام دوستان محترمه
براتون آرزوی موفقیت روز افزون دارم[/font][/right]
[right]با سلام خدمت دوستان
گله ای داشتم از آقای شهرکی که بهتر دیدم اینجا مطرح کنم با توجه به این که بنده ار این طریق خرید داشتم
متاسفانه هنوز پس از گذشت 9 روز هنوز پکیج رو ارسال نکردند برای بنده و هرچه تماس میگیرم جوابی داده نمیشود
با توجه به اینکه بنده تاکید داشتم من حتما این آموزش رو برای تعطیلات نوروز که وقت دارم نیاز دارم و خرید بنده 24 اسفند بوده ولی …[/right]
[rtl][font="Tahoma"]با سلام، متأسفانه اداره پست تا 5 فروردین هیچ بسته ای رو نمیفرسته ولی سفارشها همه آماده ارساله. به بنده هم حق بدین که مثل ایام عادی 24 ساعته در دسترس نباشم چون من هم آدمم و مثل دیگران باید برای خانواده و دید و بازدید عید هم وقت بگذارم. بهرحال اگه کاستی بوده عذرخواهی میکنم.[/font][/rtl]
با سلام
جناب شهرکی بنده تاریخ 24 خرید کرم
و شما تاریخ 25 گفتید که ارسال شده
پست پیشتاز هم حداکثر 3 روزه ارسال میکنه
ولی الان میگید که اصلا ارسال نشده ؟!!
[font="Tahoma"][rtl]
من روز 25 اسفند سفارشها رو تحویل پست دادم. سه روز بعد کاربران اظهار نارضایتی کردن که بسته ها نرسیده. من هم به اداره پست مرکزی مراجعه کردم. گفتن از 25 اسفند تا 5 فروردین هیچ بسته ای با پست پیشتاز ارسال نمیشه. امروز هم دوباره مراجعه کردم ولی گفتن هنوز ارسال نشده. متأسفانه بدقولی های پست شهرستان کوچک دامن ما رو هم گرفته. فردا دوباره مراجعه میکنم و تا ارسال نکنن همونجا میمونم و شماره رهگیری پستی رو براتون میفرستم.
[/rtl][/font]
سالی که نکوست از بهارش پیداست !!!
تاریخ خرید 24 اسفند تاریخ ارسال 16 فروردین ؟!
عدم تعهد شما نسبت به ارسال به موقع بسته آموزشی ، خبر از عدم تعهد شما نسبت به بقیه مسائل داره
شما گفتید مقصر اداره پست بوده این حرفا و 5 فروردین که پست باز بشه ارسال میکنم و حالا هم میگید باز پست مقصر هست
راهکار این بود که کمی زحمت به خودتون میدادید و از جای دیگری یا به طریق دیگری ارسال میکردید ولی خوب وقت ما ارزش این رو نداشت مثل اینکه
بنده به کل منصرف شدم از دریافت این آموزش و همونطور که گفتم سالی که نکوست از بهارش پیداست
[font="Tahoma"][rtl]
توی تاپیک مربوط به این پکیج توی سایت برنامه نویس توضیح داده بودم (درست قبل از پست شما دوست عزیز) :
دوست عزیز، نظر شما کاملاً محترمه ولی اگه دقیقاً پست قبلی خودتون رو بخونید، علت این مسئله رو توضیح دادم و خودتون هم قطعاً بهتر از بنده مستحضر هستین که توی ایام تعطیلات عید، اینکه گفتن باید نامه از وزارت ارشاد بیارم یعنی بنده رو فرستادن دنبال نخود سیاه. نکنه انتظار داشتین بخاطر همین هزینه جزئی که بخاطر مجموعه ای پرداخت کردین که هیچ جای دیگه گیر نمیاد، پا میشدم میرفتم هزار کیلومتر دورتر و بسته رو براتون پست میکردم؟! معذرت میخوام قصد ندارم اینطوری صحبت کنم ولی یکم مقدار توقعتون رو کم کنید بد نیست. من هم مثل شما آدمم (با تمام محدودیتهای یک آدم). تعطیلات عید و مشکلاتی که گفتم رو درنظر بگیرین و بفرمایید چیکار کنم. منت هم سر من نگذارین چون هزینه ای که پرداخت کردین برای دریافت آموزش بوده و در حق بنده لطفی نکردین. دقت نکردین که گفتم اداره پست مرکزی زاهدان این حرف رو گفته و این یعنی اینکه ارسال بسته پستی حاوی CD و DVD و کتاب و… از هر نقطه از این استان تابع شرایط یکسانی هست. درهرصورت هزینه شما بازگشت داده میشه و اگه از عضویت در ایران نهاد هم ناراضی هستین، بفرمایید تا شناسه کاربری شما غیرفعال یا حذف بشه. تقصیر از شما نیست، مقصر من هستم که تعطیلات عید خودم و خانواده ام رو بخاطر دیگران خراب میکنم. باید درگاه پرداخت رو کلاً غیرفعال میکردم که دیگه کسی اینطوری طلبکار نباشه و من هم بدهکار کسی نشم. باز هم بابت لحن تندم معذرت میخوام.
[/rtl][/font]
آقای شهرکی عزیز
خودتون هم میدونید لحنتون تند هست و نقدی که بنده کردم نیاز به این پاسخ تند نداشت
این که میگید با این هزینه کم توقعی نداشته باشید کاملا غیر منطقی و غیر حرفه ای هست . شما هزینه بالایی میگرفتید در ازاش خدمات خوب میدادید پس لطفا با این مقوله توجیه نفرمایید .
حداقل کاری که میتونستید انجام بدید و بنده توقع این حرکت رو داشتم از شما ، اطلاع رسانی بود . خیلی توقع زیادیه ؟!!
شما میگفتید پست همچین مشکلی داره و میشد خیلی راحت از یه راه دیگه ارسال کرد که کم هم نیستن و اگه مشکل هزینه این کار بود ، اون هم بنده پرداخت میکردم
تمامی اتوبوسرانیها باربری دارند که در ازای هزینه بسیار کمی ارسال میکنن شما حتی نیاز نبود از منزلتون بیرون بیایید و میتونستید به یک آژانس بدید
این هزینه ها مهم نبود … مهم وقتی بود که از دست رفت متاسفانه
به هر حال امیدوارم راهی که توش قدم گذاشتید رو کمی تغییر بدید و با این دید به موضوع نگاه نکنید که "انقدر تومن دادید توقع دارید براتون چیکار کنم !!! " و کمی برای وقت دیگران ارزش قائل باشید
موفق باشید
[rtl]وقتی پست قبول نمیکنه انتظار دارین اتوبوسرانی بفرسته؟ از کجا مطمئن هستین که این راهها رو امتحان نکردم؟ بحث اصلاً توقع من و دید «اینقدر تومن دادین توقع دارین چکار کنم براتون» نیست. موضوع اینه که بنده قبلش توی تاپیک گفته بودم که چرا ارسال نکردم و این اطلاع رسانی به محض اینکه پست بهم گفت چرا نفرستادن یعنی 9 فروردین انجام شده.[/rtl]
[rtl]در هر صورت اگه ازنظر شما کوتاهی ازجانب بنده رخ داده عذرخواهی میکنم. سفارش شما لغو و هزینه به حسابتون بازگردونده شد.[/rtl]