[rtl][font="Tahoma"]
خب من الان بیصبرانه منتظرم سورس تمامی سایتها و اسکریپت هایی که نوشتید را به ایمیلم بفرستید .
چون طبق گفته خودتون هر فعالیتی که بر بستر یک نرم افزار اپن سورس باشه ، باید اپن سورس و رایگان باشه
[/font][/rtl]
[rtl][font="Tahoma"]
خب من الان بیصبرانه منتظرم سورس تمامی سایتها و اسکریپت هایی که نوشتید را به ایمیلم بفرستید .
چون طبق گفته خودتون هر فعالیتی که بر بستر یک نرم افزار اپن سورس باشه ، باید اپن سورس و رایگان باشه
[/font][/rtl]
[rtl]
باشه قبول ایمیلتو بده تا بفرستم
[/rtl]
[font="Tahoma"][rtl]
آقا رضا حوصله داری بخدا. تجربه بهم ثابت کرده بهترین کار اینه که حرف خودتو با استدلال و منطق بزنی و از موضوع رد بشی. اینکه طرف مقابل حرفتو قبول میکنه یا نه به خودش مربوطه و هیچکس مسئول این نیست که حتماً دیگران رو ارشاد کنه. بخصوص کسانی که درمقابل فهمیدن مقاومت میکنن (قصد جسارت به هیچکسی ندارم و بطور کلی گفتم). بقول معروف:
آنکس که بداند و بداند که بداند / اسب شرف از گوهر گردون بجهاند
آنکس که بداند و نداند که بداند / بیدارش نمایید که بس خفته نماند
آنکس که نداند و بداند که نداند / لنگان خرک خویش به مقصد برساند
آنکس که نداند و نداند که نداند / در جهل مرکب ابد الدهر بماند
[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]در مورد این نهاد چیزی نمیدونم ولی برای نسخه جدید فریم ورک چقدر از این مطالب قابل استفاده هستند؟
[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]
توضیحات درمورد ایران نهاد که توی لینکی که گذاشتم هست و میتونید مطالعه کنید یا توی همون تاپیک که لینکش هست، درموردش سؤال کنید و جای توضیحاتش اینجا نیست. اما درمورد اینکه چقدر از این توضیحات برای Yii 2 قابل استفاده است، باید بگم که ساختار Yii 2 تقریباً میشه گفت بطور کامل متحول شده ولی بهرحال اصول کاری اون تغییر زیادی نکرده و بیشتر تغییرات بصورت گسترش امکانات قبلی و ارتقاء بهینگی و بصورت داخلی بوده. البته این نسخه هنوز آلفا هست و ممکنه تا نسخه نهایی کاملاً تغییر کنه اما اون چیزی که برحسب تجربه توی جوامع Open Source بدست اومده اینه که خیلی به Backward Compatibility اهمیت میدن تا کاربران قبلی رو بتونن حفظ کنن چون اینجا از کاربر معمولاً پولی گرفته نمیشه که مجبور باشه مشتری باقی بمونه. بنابراین اکثراً اگه محیط کاملاً ناآشنایی رو مشاهده کنن، به رقبا تمایل پیدا میکنن. درهرحال چیزی که مسلمه اینه که اگه کسی کار با Yii 1.1.x رو بلد باشه، راحتتر میتونه با Yii 2 کار کنه و منطقش رو بهتر درک میکنه. ضمناً حتی اگه کسی کار با Yii 2 رو بلد نباشه باز هم میتونه با همون نسخه قبلی هرجور سایتی بخواد تولید کنه و نسخه قبلی Yii هم اگه بالاتر از بقیه فریمورکها نباشه، کمتر از اونها نیست و چیزی کم و کسر نداره که بخاطرش مجبور باشین فوراً به نسخه 2 مهاجرت کنید.
[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]مسلما اگر نسخه جدید Yii هم منتشر بشه ، در ابتدا شاهده هجمه برنامه نویسان برای استفاده از این نسخه خواهیم بود اما تجربه ثابت کرده که بعد از چند ماه باید منتظر آپدیتهای متعدد باشیم ، پس اگر لازم هست سایتی رو پیاده کنید باید اجبارا یا ترجیحا تا چند ماه آینده با Yii 1.1.14 پیاده اش کنید ، پس یادگیری این نسخه یه جورایی مهم و کاربردی خواهد بود[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]
درسته و ضمناً اعلام شده که پشتیبانی از Yii 1.1.x تا سال 2016 ادامه خواهد داشت و این پروژه متوقف نشده و Yii 2 داره به موازاتش پیش میره.
[/rtl][/font]
[rtl][font="Tahoma"]پیشنهاد میکنم یک ترک نمونه (مثلاً ترک اولتون) رو برای دانلود رایگان قرار بدید. یا یک دمو از بخشی از اون رو قرار بدید تا هم با سطح کیفی کار آشنا بشیم و هم شاید هم باعث ترقیب بیشتر در تهیه اون بشه.
[/font][/rtl]
[font="Tahoma"][right][rtl]
سلام
قبل از هرچیز از جناب آقای شهرکی بابت تولید آموزش تشکر میکنم.
بنده این مجموعه رو تهیه کردم ولی متاسفانه بعد از دیدن چهار پنج فصل اون گذاشتمش کنار و از خریدش تقریبا پشیمون هستم. هرچند میدونم که زحمت زیادی برای این مجموعه کشیدید.
نقص های این مجموعه رو در این موارد دیدم:
1- ریتم و سرعت عنوان مطالب بسیار کند، خواب آور و بیروح هست.
2- از انسجام و خط مشی محکمی برخوردار نیست و استاد مربوطه با اینکه تسلط خوبی در برنامه نویسی دارند اما در انتقال مطالب کمی ضعف وجود دارد و به ص.رت پراکنده مطالب عنوان میشه.
3- پروژه مناسبی انتخاب نشده است. اگر اشتباه نکنم آموزش تان بر اساس کتاب Web Application Development with Yii and PHP هست
یکی از مهم ترین دلایلی که بنده به سمت آموزش شما آمدم این بود که گمان میکردم شما در اون یک پروژه سایت فارسی و بومی رو با فریم ورک یی پیاده میکنین اما وقتی دیدم یک پروژه سایت خارجی که اون هم از کتاب اقتباس شده رو دارید انجام میدید کمی جا خوردم! قطعا پروژه های فارسی مباحث خاص خودشون رو دارن و در این قسمت توقع میرفت به این موضوع توجه شود.
4- قیمت در نظر گرفته شده به نظر کمی بالا هست. بنده منابع ایرانی و خارجی زیادی اغلب تهیه میکنم و مشکلی با خرید و هزینه کردن ندارم اما این مبلغ با توجه به کیفیت آموزش ارائه شده چندان منصفانه نیست.
5- بنظر بنده خواندن کتاب و آموزش های آقای larryullman نسبت به ویدئوی تولید شده، روان تر و قابل فهم تر هست.
6- بسته ارسالی هم مناسب خریدی با این قیمت نبود. ارسال یک دیسک رایت شده بدون هیچ قاب و لیبلی چندان حرفه ای نبود.
[/rtl]
[/right][/font]
[font="Tahoma"][rtl]بگذارین به حساب اینکه اولین تجربه بنده در تولید پکیج آموزشی بوده.[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]نمیدونم روی چه حسابی این موضوع رو گفتین ولی حدود 120 نفر دیگه که پکیج رو تهیه کردن چنین نظری نداشتن. شاید بخاطر این باشه که من فرض گذاشتم کسی که سراغ فریمورک میاد، یکسری چیزهای ابتدایی مثل OOP و MVC و… رو دیگه بلده و نیازی به توضیح اونها نیست.[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]علت انتخاب این پروژه همونطور که اشاره کردین، استفاده از کتاب Web Application Development with Yii and PHP هست که میشه به جرأت اون رو یکی از کتابهای خیلی خوب در زمینه Yii دونست و طبیعتاً انتخاب یک پروژه سایت فارسی بیشتر از اونکه ذهن رو درگیری یادگیری مباحث مختلف فریمورک کنه، درگیر مباحثی مثل تنظیم استایل و فارسی کردن و… میکرد. بهرحال توی پکیج دیگری که برای Yii Advanced دارم تهیه میکنم، این موضوع درنظر گرفته شده و یک سایت آگهی هوشمند فارسی بعنوان موضوع پروژه درنظر گرفته شده.[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]قیمت پکیج بالاست؟ شما امروزه یک کلاس عمومی مقدماتی PHP بخواین شرکت کنین باید 300 هزار تومان پول بدین و تازه مباحث فوق العاده ابتدایی رو یاد بگیرین. امروزه 50 هزار تومان پول محسوب میشه؟ شاید بخاطر این باشه که توی ایران آموزشهای لاتین رو رایگان داریم تهیه میکنیم و اگه برای آموزشهای Lynda بصورت جلسه ای پول میدادین، این قیمت بالا بنظر نمیرسید.[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]اگه منصفانه نگاه کنیم به قضیه، نظرات بقیه کاربران داره چیز دیگه ای درباره کیفیت مجموعه میگه.[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]بابت قاب و بسته بندی عذرخواهی میکنم و باز هم یادآوری میکنم اولین تجربه من بود و متأسفانه شرکتهای بسته بندی و توزیع هم زیر 1000 عدد، قرارداد نمیبستن. این شد که خودم دست به کار شدم. بهرحال این نکته رو هم درنظر بگیرین که خیلی از آموزشهای موجود در اینترنت صرفاً بصورت پرداخت هزینه و ارائه لینک دانلود اختصاصی عرضه میشن و مهمتر از بسته بندی، کیفیت مطالبه.
در نهایت اگه واقعاً از مجموعه ناراضی هستین، شماره حساب بدین تا هزینه رو برگردونم ولی مطمئن باشین نظر جمع کاربران این نبوده و نیست و بنده هم تمام تلاشم رو دارم میکنم که کیفیت مجموعه بالاتر بره. مثلاً از جلسه 9 به بعد از میکروفن حرفه ای که سفارش داده بودم استفاده شده و کیفیت صدا خیلی بهتر میشه. شرکتی که راه اندازی کردم قراره کلاً توی کار تولید پکیج های تخصصی برنامه نویسی فعالیت کنه و ابتدای راهه و قطعاً نیازمند حمایت برنامه نویسان محترم تا بتونه پکیجهای با کیفیت بیشتر رو در آینده تولید و عرضه کنه. ضمناً کیفیت تصویر هم در پکیج جدید خیلی بهتر شده و Full HD داره ضبط میشه. موفق باشید.[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][right]
سلام مجدد
تاپیکی که فرستاده بودین رو الان مطالعه کردم، اینکه سایرین از آموزش ها راضی بودن عقلا نشون دهنده این هست که مشکل از سمت بنده هست
فقط یک سری موارد رو بیشتر توضیح میدم
منظور از انسجام، این هست که از همون ابتدا زیاد وارد جزئیات شدید البته این باز هم به نظر حقیر هست وگرنه همونطور که آمار نشون میده سایر دوستان کاملا راضی هستن.
ببینید درست هست که مخاطب تون باید به پی اچ پی تسلط داشته باشه اما قطعا به یی تسلط نداره! پس جزئیات یی رو شاید بهتر باشه که از همون ابتدا واردش نشد.
در مورد پروژه هم، موردی که هست اینه که هرچقدر پروژه کاربردی تر و ملموس تر باشه، رغبت دانشجو بیشتر میشه. یکی از عواملی که ایجاد رغبت میکنه همین فارسی بودن پروژه هست. به عنوان مثال همین سایت آگهی که گفتید میتونه موضوع جالبی باشه.
البته پروژه ترک استار از لحاظ پوشش امکانات یی پروژه خوبی هست و جزئیات زیادی رو برای یادگیری شامل میشه و از اون بابت خوب هست.
جناب شهرکی در مود قیمت گذاری، فرمایش شما در مورد ماست سون و ویندوز سون کاملا درست هست اما این رو هم در نظر بگیرید که شما در فروش آموزش ها محدودیت ندارید ولی در کلاس حضوری دارید، یا به عنوان مثال شما یک بار آموزش را تولید میکنید و بعد از اون تا مدت ها امکان فروش اون رو دارید.
در رابطه با مورد 5 که باز برمیگرده به همون بحث انسجام، بنده امروز کتاب آقای
Larry Ullman
رو تهیه کردم و چند فصلش رو مطالعه کردم.
یا حتی اگر پست های وبلاگشان را هم مطالعه کنید، ایشون با یک ریتم و شیب نرمال شروع به عنوان کردن مباحث میکنن. یکی از مواردی که به نظر بنده در تدریس باید رعایت بشه این هست که همه چیز به دانشجو گفته نشه یعنی در چرخه ای بندازیمش که خودش یاد بگیره.
به قول معروف استاد باید جرقه بزنه و به مرور زمان دانشجو گر بگیره و آتیشش بیشتر بشه…
در مورد بسته هم، قطعا محتوای دیسک از هرچیزی مهم تر هست! ولی خوب به هرحال نمیشه بسته بندی رو نادیده گرفت.
درنهایت امیدوارم آموزش های بیشتری رو از شما استاد گرامی ببینم و چیزهای زیادی ازتون یاد بگیرم. تولید آموزش کار سنگین و پر زحمتی هست و همین که در گام اول چنین وزنه سنگینی رو بلند کردین احسنت داره. راستش من قبل از خرید آموزش وقتی لیست خریداران رو دیدم با خودم گفتم انشاءالله خریداران زیاد بشن تا تولید آموزش های اینچنینی در ایران زیادتر بشه…
در نهایت دو خواهش ازتون دارم:
اول اینکه این کار رو رها نکنین و حتما به تولید آموزش ادامه بدین
دوم اینکه به آموزش به عنوان یک رسالت سنگین نگاه کنین و تا جایی که میتونید چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ بار علمی کم نذارید.
بنده هم نگاهم عوض شد، فکر میکنم اگر ابتدا کتابی که تهیه کردم رو مطالعه کنم و سپس به سراغ آموزش های شما بروم، اون موقع بتونم مثل سایر دوستان از نکات و مطالب فنی آموزش تون استفاده لازم رو ببرم.
پ.ن: اگر پست قبلی بنده بار منفی و یا ضرری به دید مخاطبین آینده میرسونه لطفا امر بفرمایید تا حذف بشن.
موفق و پیروز باشید
[/right][/font]
[right]سلام
ببخشید
من متوجه نشدم که چطور باید عضو بشمو اگر عضو بشم چه اتفاقی در آینده خواهد افتاد؟
محبت میکنین دقیییقا همین جا به صورت مرحله ای بگین که من چکار کنم تا عضو بشم که 50 تومن بیشتر پرداخت نکنم
بعد اینکه میخواستم بدون
کامل توضیح خواهید داد مبحث
mvc
را
؟
و البته
oop
?[/right
[font="Tahoma"][rtl]
جای توضیح درباره نحوه فعالیت در ایران نهاد اینجا نیست. لطفاً در اینجا هرگونه سؤالی درباره نهاد دارین، بپرسین.
[/rtl][/font]
فقط اگه ممکنه بگین من چطوری باید عضو بشم اهدافشو فهمیدم
بصورت کاملو مرحله ای بگین
لطفا البته
شی گرایی
و
mvc
یادتون رفت بگین
من منتظر پاسختون هستم
ممنونم جناب شهرکی
[font="Tahoma"][rtl]
1- ارسال پیامک با فرمت Nahad:Username:Realname به 30005833000333 که Username آیدی شما در barnamenevis.org و Realname هم اسم واقعی شماست.
2- ارسال یک ایمیل حاوی اسم واقعی، ایمیل رسمی و عکس پرسنلی به mmshfe@gmail.com
بعد از انجام کارهای فوق، اطلاعات عضویت برای شما پیامک خواهد شد و میتونید بسته رو بعنوان یکی از اعضای نهاد خریداری کنید. البته آموزش OOP و MVC توی آموزش Yii نیست چون کسی که سراغ فریمورک میاد، باید اینها رو یاد گرفته باشه ولی توی سایت برنامه نویس، تاپیکهای آموزشی در این مورد گذاشته شده و اگه جایی هم سؤالی داشتین، میتونید بپرسید.
[/rtl][/font]
[right]سلام اقای شهرکی بنده در برنامه نویس ثبت نام کردم پیامک هم ارسال نمودم ایمیل هم فرستادم ولی از دیشب هیچ خبری نیست اگر ممکنه یه پیگیری کنید،منتظرم ، متشکر[/right]
[font="Tahoma"][rtl]اطلاعات عضویت برای شما ارسال شد.[/rtl][/font]
[right]خیلی ممنونم از پیگیریتون مهندس شهرکی[/right]
[right]سلام
آقای شهرکی چقدر طول میکشه تا بسته ارسال شه؟
آموزش پیشرفتتون کی آماده ارائه میشه؟[/right]
[font="Tahoma"][rtl]به محض خرید، درخواست شما ثبت میشه و روز بعد پست میشه و کد رهگیری پستی برای شما پیامک میشه. توی پست پیشتاز بسته به مسافت شهر مقصد و فاصله اون از شهر مبدأ، بین 1 تا 3 روز کاری زمان میبره که پکیج به دستتون برسه.[/rtl][/font]