پکیج آموزش تصویری فارسی فریمورک Yii

[font="Tahoma"][rtl]مجموعه آموزشی تصویری فریمورک Yii به زبان فارسی (توسط خودم - مدیر بخش PHP سایت برنامه نویس) با بیان روان و توضیحات کامل، آماده عرضه شد. هزینه تهیه این مجموعه برای افراد عادی 75 هزار تومان و برای اعضای ایران نهاد، مبلغ 50 هزار تومان درنظر گرفته شده. این مجموعه شامل 13 جلسه است که از ابتدا (دانلود و نصب فریمورک) تا انجام یک پروژه کامل با فریمورک Yii و مباحث مختلفی مثل سیستم Cache و مدیریت خطاها و امنیت و… رو پوشش میده. در جریان جلسات این مجموعه، مرحله به مرحله یک پروژه واقعی با این فریمورک ساخته خواهد شد. علاقمندان میتونن هزینه رو ازطریق سامانه پرداخت آنلاین ایران نهاد و یا بصورت کارت به کارت به یکی از کارتهای بانکی مشخص شده واریز کنن و طی یک پیامک به شماره 30005833000333، اطلاعات پرداخت رو همراه با نشانی دقیق پستی و کد پستی 10 رقمی ارسال کنن تا این مجموعه رو درب منزل تحویل بگیرن. ضمناً رقمی که برای حدنصاب این صندوق (توی سامانه پرداخت آنلاین) میبینید، حاصلضرب تعداد اعضای نهاد در مبلغ مجموعه آموزشیه تا محدودیتی در تعداد افراد پرداخت کننده هزینه نداشته باشیم و مبلغ پکیج همونی هست که اینجا گفته شده. به محض پرداخت هزینه، بسته برای شما پست پیشتاز خواهد شد تا به امید خدا ظرف دو الی سه روز کاری به دستتون برسه و کد رهگیری پستی هم برای شما پیامک خواهد شد. مطمئناً از خرید این مجموعه پشیمان نخواهید شد. مجدداً یادآوری میکنم که همین سامانه پرداخت آنلاین ایران نهاد هم با فریمورک Yii طراحی و تولید شده و فریمورک رسمی ایران نهاد، Yii خواهد بود و تمامی بخشهای سایت خود نهاد، با این فریمورک انجام خواهد شد. بنابراین، یادگیری این فریمورک قدرتمند و کارآمد، به نوعی از ضروریات فعالیت در ایران نهاد محسوب خواهد شد. امیدوارم با استقبالتون از این مجموعه، خستگی ضبط و تهیه اون رو از تنم بیرون بیارین. موفق باشید.

کارتهای بانکی:

1- بانک ملی ایران - شماره کارت 6037991809705183 - شماره حساب 0307380731003 - شماره شبا IR68-0170-0000-0030-7380-7310-03

2- بانک انصار - شماره کارت 6273811011042477 - شماره حساب 1-7303580-40-2420 - شماره شبا IR46-0630-2420-0400-7303-5800-01

3- بانک ملت - شماره کارت 6104337241861093 - شماره حساب 2098543262 - شماره شبا IR49-0120-0200-0000-2098-5432-62

بخشی از سرفصل مطالب:

آشنایی با Yii

ساختار MVC

سیستم مدیریت آدرسها در Yii

آدرس دهی مبتنی بر ارتباط اشیاء و کلاس Active Record

نصب Yii

پروژه Hello World

معرفی Gii

اضافه کردن محتوای پویا

سیستم ارتباطی بین کنترلر و مدل و ویو در MVC در Yii

برنامه مدیریت پروژه تحت وب

تشریح جزئیات و کلیات پروژه

ساختار صفحات و پوشه ها

ساخت یک برنامه جدید

ساخت دیتابیس

نحوه تعامل Yii با دیتابیسها

بررسی صحت اتصال به دیتابیس

استفاده از کنسول خط فرمان Yii

تست برنامه با استفاده از PHP Unit

ساخت CRUD در Yii

مفهوم Migration و نقش آن در ساخت دیتابیس در Yii

اصول نامگذاری در Yii

ساخت مدل و کنترلر و ویو با استفاده از Gii

اعتبارسنجی مقادیر کاربر در فرمها

طراحی Schema در دیتابیس

ساخت Relations در دیتابیس

ساخت اشیاء با کمک Relations

اصلاح دیتابیس و مدل مربوطه بعد از ساخت

مفهوم و نحوه استفاده از فیلترها در Yii

اصلاح فرمهای پیش ساخته توسط Gii

تغییر کنترلر و مدل و ویو

تفاوت کاربر مدیر و معمولی

مدیریت کاربران و سطوح دسترسی در Yii

Simple Access Control Filter

Role Based Access Control یا به اختصار RBAC و پیاده سازی آن در Yii

بررسی سطح دسترسی کاربران قبل از انجام اعمال مختلف

اضافه کردن قابلیت به پروژه با استفاده از سیستم Widget و Portlet

تولید فید RSS برای پروژه با کمک Zend Framework و نحوه ادغام Yii با سایر فریمورکها

تولید لینکهای سازگار با اصول SEO

تغییر نمای ظاهری برنامه

استفاده از قالبهای مختلف در برنامه

مفهوم و نحوه استفاده از Layout

مفهوم Module در Yii

ساخت یک ماژول جداگانه برای مدیریت سایت

آماده سازی پروژه برای ارائه نهایی

سیستم گزارش گیری (Logging) و انواع آن در Yii

سیستم مدیریت خطا

سیستم کش (Cache) و انواع مختلف آن در Yii

کاربرد APC و سیستمهای کش سمت سرور

ترفندهای بهینه سازی Performance برنامه در سرور

سخن پایانی

دوستانی که پکیج رو تهیه میکنن، اگه هرگونه سؤال یا نظری داشتن، میتونن از همین تاپیک استفاده کنن.

[/rtl][/font]

[font="Tahoma"][rtl]آدرس لینک معرفی ایران نهاد:

www.barnamenevis.org/showthread.php?397617

آدرس سامانه پرداخت آنلاین ایران نهاد

epay.itadmins.ir/index.php/xmain/box?id=2

[/rtl][/font]

[font="Tahoma"][rtl]پیشنهاد میکنم به دوستان این پکیج را تهیه کنند فوق العاده مفید هست[/rtl][/font]

[rtl]جالبه که شما پیشنهاد می دهید. دلیل خاصی دارید. به عنوان مثال چه نکته ای دارد که نمی توان با جستجو و یا مطالعه به دستش آورد؟ از طرفی هم با وجود این که آمدن نسخه ۲ فریمورک نزدیک است و باید کم کم به سمتش بریم باز هم این بسته را پیشنهاد می کنید. راستیتش دنبال یه چیزی هستم که یک سری نکات و ریزه کاری ها را بگه ن اصول و ابتداییات را؟![/rtl]

[rtl]

حتما شما هم برای تهیه این پکیج زحمت زیادی کشیدی ولی یک سوال داشتم. مگه شما برای اون منابع اطلاعاتی که در این سایت قرار داده شده و از روی اونها فیلم درست کردی پولی پرداخت کردی که حالا برای این فیام ها پول می خواید؟ مگه شما برای دانلود خود فریم ورک پولی پرداخت کردی؟ این کار شما با روح متن باز در تضاد هست.

به نظرم خیلی کار پسندیده تری بود اگر مثل بقیه افراد شما هم در پاسخ سوالات بچه ها کمک می کردی و همونطوری که بقیه پله ای برای پیشرفت شما شده اند شما هم قدمی برای کمک به دیگران بر می داشتی

[/rtl]

[rtl]ببخشید قصد جسارت ندارم. ولی با این نظرتون مخالفم. درسته که در جامعه متن باز هستیم ولی دلیل نمیشه که برای زحمتشان هزینه ای دریافت نکنند. به عنوان مثال خود سیستم عامل اوبونتو فی نفسه آزاد و رایگان است ولی اگر شما یکسری امکانات ویژه برای کارهای شرکتی و یا سازمانی نیاز داشته باشید هزینه آن را از شما نمی گیرند و مجانی برای شما اوبونتو را customize می کنند؟!

همین بنده خدا نمی تونست به جای این که این زمان را گذاشته و این سری آموزشی را درست کرده تا بقیه راحت تر فریمورک را یاد بگیرند، بره وقتش را صرف برنامه ها و پروژه های دیگر بکنه و درآمد بیشتری داشته باشه؟

در جامعه متن باز گواهی های مختلفی وجود دارد، اشتباه نکنیم معنای نرم افزار آزاد برابر با رایگان نیست. البته رایگان هم می تونه باشه[/rtl]

ببخسشید منم با نظر شما مخالفم. اگه اینجوره که شما می گی اون بنده خداهایی هم که وقت گذاشتن فرم ورک را درست کردن می تونستند وقت بذارن یه کار دیگه بکنند درامد زایی بیشتری براشون داشت. من که توی این فریم ورک تا حالا مطلب پولی ندیده بودم غیر از یه چند تا کتاب که اونم پول کاغذشو می گیره. به هر حال می شه بهتر عمل کرد. برای تازه کارایی مثل من واقعا چنین منابع آموزشی کم هست و ما نیاز به کمک بقیه داریم برای همین اصلا ما اومدیم توی open source که قرار نباشه دیگه برای آموزش پول بدیم.

[rtl]بنده متوجه منظور شما هستم، خودم هم به همین مشکلات دچار شده ام. اما این چیز مرسوم در دنیای متن باز هست. ببخشید اگر قرار باشه هر کس میاد در جامعه متن باز بخواد رایگان کار کنه که چطوری زندگی کنه؟ یعنی تیم developer فریمورک که آن را مجانی و در جامعه متن باز ارائه کرده اند، هیچ درآمدی ندارند. خوب این که با اصل تأسیس یک شرکت مغایرت داره. شما وقتی یک شرکت تأسیس می کنید برای این است که خدمات رایگان ارائه بدید، خوب اگر اینطوری بود که همینطوری بهتر می تونید خدمت کنید تازه بی نام و نشان که ارج و قرب دیگه ای هم داره.

از این ها گذشته مفهوم جامعه متن باز این نیست که همه چیز رایگان باشد، غول این تفکر که لینوکس باشد در بعضی از توزیع هایش از جمله Redhat که جامعه کاربری بالایی هم دارد رایگان نیست.

بلکه مفهوم رایگان است. به قول یکی از اساتید ما می گفت: «در این جامعه مثلا بنده شطرنج بلدم و میام به بقیه آموزش میدم بعد میگم حالا هرکس که شطرنج بلده بیاد جلو بازی کنیم. هر کس هم که ببره فلان قدر گیرش میاد». خداییش مثال خوبی بود. راههای کسب درآمد در جامعه متن باز متفاوت است و یک بخش آن بستگی به license برنامه ها دارد. حتی ازمون های مدارک LPI که معروف ترین مدارک در زمینه متن باز هست هزینه دارد، آموزشش که دیگه جای خود دارد

باز هم تآکیید می کنم که مفهوم نرم افزار آزاد با نرم افزار رایگان متفاوت است[/rtl]

http://opensource.org/osd

http://opensource.org/licenses

پس با اجازتون من ترجیح می دم برگردم سراغ همون کیک عزیز که هم پشتیبانی عالی داره هم کتاب و هم فیلم و هم مستندات فراوان فارسی و البته رایگان

[rtl]اشتباه نکنید جامعه متن باز منحصر به چهارتا فریمورک نمیشه، بلکه فراتر از این ها است. متن باز یک فرهنگ است نه یک برنامه یا زبان برنامه نویسی یا سیستم عامل. یک دیدگاه است که شما می تونید از آن در زندگی استفاده کنید.

شما آزادید که انتخاب کنید بین برنامه ها، فریمورکها سیستم عامل ها. تمام زندگی انتخاب است.

بنده منظورم این نبود که در اینجا آموزش رایگان نیست، اتفاقا بچه های اینجا خیلی هم با صفا هستند. بهتره یکم بیشتر بگردید حتما پیدا می کنید. بنده هیچ اصراری برای ماندن شما ندارم حتی پیشنهاد می کنم که به قول خودتون به همان کیک خوشمزه تان برگردید، چون شما که حاضر نیستید یکم جستجو کنید، یکم هزینه کنید چیز بیشتری را به دست نمیارید. وقتی برای چیزی هزینه کنید بیشتر ارزش آن را می دانید.

به هر حال امیدوارم که چه در Yii و چه در cake موفق و پیروز باشید.

به نظرم اینجا دیگه خاتمه بحث ما باشه. بنده وقت بیشتری برای ادامه ندارم. البته برای اطلاعات بیشتر درباره جامعه متن باز پیشنهاد می کنم حتما لینک های بالا را نگاه کنید. حتی فارسی هم توی اینترنت برای متن باز خیلی مطلب هست.

[/rtl]

[rtl]توی این پکیج بصورت یک پروژه عملی، توضیح داده شده نه اینکه صرفاً بگیم این دستور فلان کار رو میکنه و…

ضمناً توی اکثر کتابها و فیلمهای زبان اصلی، با توجه به شرایط و آگاهی کلی جامعه برنامه نویسی کشور مبدأ توضیح داده میشه و از اونجا که در ایران، خیلی از آموزشهای پایه مطرح نشده (مثلاً کسی که میاد سراغ فریمورک، قبلاً اصلاً MVC کار نکرده و مفاهیم وراثت و… رو احتمالاً آشنا نیست)، توی استفاده از منابع خارجی به مشکل بر میخوریم که توی این پکیج، من اون موارد رو هم توضیح دادم. بعلاوه توی پکیج یکسری eBook و نرم افزارهای مختلف و همچنین سورس کد پروژه به تفکیک هر فیلم گذاشته شده تا کار راحتتر بشه. ضمناً نسخه 2 فریمورک که الآن نسخه آلفا اون عرضه شده، تغییراتش بیشتر داخلی و ساختاری بوده و Interface بیرونی ازنظر سیستم کاری زیاد فرقی نکرده و حتی اگه توی نسخه نهایی تغییر هم بکنه، اینطور نیست که نشه با نسخه قدیمی سایت بالا آورد. بعلاوه کسی که نسخه 1.1 رو یاد گرفته باشه، راحتتر میتونه با نسخه 2 کار کنه. یه نگاهی هم اگه به سرفصلهای آموزش بندازین، میبینید که فراتر از اصول و موارد ابتدایی هست. البته حق دارین چون شاید شناخت کافی روی بنده نداشته باشین ولی میتونید رزومه بنده رو از آدرس ncis.ir /Resume.zip دریافت و بررسی کنید.[/rtl]

[rtl]یک سؤال دارم: شما برای تهیه PHP هزینه پرداخت کردین که برای سایتهایی که با PHP مینویسید پول میگیرین؟ اگه اینطور باشه شرکت Lynda و کلی شرکتهای دیگه هم نباید برای فیلمهای آموزشی PHP و… پول بگیرن. آموزشگاهها هم باید دوره رایگان برگزار کنن. دوست عزیز، مقایسه شما کاملاً اشتباهه و تعجب میکنم از اینکه میبینم یک برنامه نویس داره چنین قیاسی میکنه. محض اطلاع شما بنده مدیر تالار PHP سایت برنامه نویس و صاحب سایت ncis.ir هستم و از سال 86 تا حالا به آموزش رایگان مشغولم و مطالب آموزشی سایتم دانلود زیادی داشته (مثلاً PHP بیش از 19 هزار بار دانلود شده). پس مطمئن باشین من قدمهای رایگانم رو برداشتم و ضمناً کسی که این پکیج رو تهیه کنه، میتونه توی تاپیک اختصاصی اون و یا با ایمیل با بنده در ارتباط باشه یعنی آموزش همراه با پشتیبانیه که کانالهاش رو هم توی جلسه آخر آموزش معرفی کردم. هزینه 75 هزار تومان یا 50 هزار تومان امروزه هیچ پول خاصی نیست و من هم عملاً فقط پول بیش از 20 ساعت وقتی که برای ضبط این مجموعه گذاشتم و تجربه ای که پشتش بوده رو دارم میگیرم. شما چون توی ایران همه چیز رایگان گیرت میاد، 50 هزار تومان براتون گرون محسوب میشه وگرنه اگه برای همون eBookها دونه ای 50 دلار پول میدادین، این حرفها رو نمیزدین. فقط امیدوارم کپی رایت زودتر تو ایران رعایت بشه که فکر نکنید Open Source یعنی رایگان. Open Source فقط یعنی اینکه سورس کدش برای توسعه در اختیار همه هست. حتی همون Open Source هم لایسنسهای مختلفی داره (GPL و…) که تعاریفشون فرق میکنه. نمیدونم به تحلیلتون باید بخندم یا گریه کنم![/rtl]

[rtl]پیشنهاد می کنم بیا با هم گریه کنیم. معلوم نیست تا این فرهنگ توی ایران جا بیافته چندتا نسل باید برن و بیان![/rtl]

[rtl] [right][font="Tahoma"]سلام

آقای شهرکی بابت زحمات زیادی که برای تهیه این بسته آموزشی کشیدید از شما تشکر می کنم

حتما بسته آموزشی شما برای برنامه نویسان این فریم ورک یک منبع ارزشمند خواهد بود

فقط ای کاش در فروم فارسی بیشتر فعال بودید و از حضور افرادی مثل شما در این فروم بیشتر استفاده می کردیم.

موفق و پیروز باشید

[/font][/right]

[/rtl]

[RTL]

[font="Tahoma"]به روی چشم. حقیقتش من تازه توی این فاروم اومدم و اگه خدا بخواد حتماً تا جایی که وقت و سوادم یاری کنه، در خدمت دوستان خواهم بود.[/font]

[/RTL]

[rtl][font="Tahoma"]ضمن تشکر از کار ارزشمند جناب MLF

در خصوص بحثی که بالا اتفاق افتاد میخواستم بگم:

با صحبتهای جناب Shahcheragheanموافقم و با صحبت های جناب Alex Mohammadمخالفم.

همین!

[/font][/rtl]

[rtl]شما لطف دارید. بنده فقط تجربه و دانش اندکی را که داشتم به عنوان درس پس دادن در جمع اساتید بیان کردم.[/rtl]

[rtl][font="Tahoma"]خواهش میکنم، کاری جز انجام وظیفه نبوده. امیدوارم بتونم توی فاروم هم به رفع مشکلات دوستان کمک کنم.

[/font][/rtl]

[rtl]جناب آقای شهرکی بنده توی ایران نهاد عضو نیستم ولی اگر قبول کنین برنامه نویس هستم. میشه به ما هم همون ۵۰ تومان حساب کنید؟

[/rtl]

[font="Tahoma"][rtl]

آقای شاهچراغیان عزیز، اختیار دارین، شما بزرگ ما هستین ولی حقیقتش این تخفیف بخاطر تشویق اعضای نهاد به حضور و فعالیت گذاشته شده و ازطرفی عضویت در ایران نهاد کار خاصی نداره. کافیه طبق الگویی که گفته شده، یک پیامک بفرستین و بعدش هم نام و نام خانوادگی و ایمیل رسمی و عکس پرسنلی رو به mmshfe@gmail.com بفرستین تا شناسه کاربری ایران نهادتون فعال بشه. بقیه موارد هم کم کم با آشنایی با نهاد، دستتون خواهد آمد.

[/rtl][/font]