سلام، با تشکر از زحمت شما باید بگم این کتاب خیلی خوبه از این جهت که تلخیص مناسب و جامعی از راهنمایی سایت هست و مرجع خوبی برا درک کلی
پیشنهاد می کنم کنار این کتاب یک کتاب دیگه که طرح درس داشته باشه و موارد رو اصولی و با مثال توضیح داده باشه طوری که برا همه قابل فهم باشه حالا این کتاب می تونه پولی هم باشه و بنظرم کمبودش خیلی احساس می شه من تو سه روز به غیر از راهنمایی خود فریم ورک نزدیک به ۳۰ تا سایت انگلیسی رو بالا پایین کردم تا یه درک مناسبی از مدل های yii پیدا کنم البته هنوز هم مطمئن نیستم
[size="4"][font="Tahoma"][right]واقعا خسته نباشید میگم خدمت جناب برجیان که زحمت تهیه این کتاب خوب و مفید رو کشیدن ، امیدوارم همیشه سربلند و موفق باشید.
آقای برجیان من یه سوال داشتم ، من میخوام ییی کار کنم ، جدیدا نسخه 2 این فریمورک منتشر شده ، با این وجود شما نسخه قبلی توسعه ش متوقف میشه یا خیر؟
و اینکه من شروع به یادگیری کدوم نسخه کنم؟[/right][/font][/size]
هنوز نسخه 2 نهایی نشده و جای کار زیاد داره پیشنهادم به شما اینه که با نسخه 1 شروع کنید و با اصول کار این فریم ورک آشنا بشید تا اون زمان اگر نسخه 2 نهایی شده بود با نسخه 2 ادامه بدید
[right][font="Tahoma"]مرسی آقای برجیان. کارتون عالیه. از اینکه وقت گرانبهاتون رو به رایگان در اختیار دیگران قرار میدین بسیار سپاسگذارم. کتابتون عالیه ولی یه نکته کوچولو: خیلی خلاصه وار توضیح دادین. البته من و کلا هیچ شخص دیگه ای حق انتقاد نداریم چون کاری که بصورت رایگان انجام میشه در هر حالت قابل تقدیره
البته این درسته که کتابی که قبلا آماده شده بود برای افرادی که تازه شروع می کنندزیاد مناسب نیست و من این مطلب رو قبول دارم به همین علت ما تعدادی آموزش تصویری برای این افراد آماده کردیم که حتما ملاحظه کرده اید. اما در مورد کتاب اگر جایی که این تنظیمات رو در فایل انجام بدید و گفته نشده منظور از فایل config فایل
/protected/main.php
هست اینه که این موضوع در قسمتی دیگه از کتاب که قبل از این موضوع هست بیان شده و در همه جای کتاب تکرار نشده
به هر حال امیدوارم که در نسخه جدید در ترجمه مستندات فریم ورک این موارد رفع بشه