کارشناسی فناوری اطلاعات از شریف ، کارشناسی ارشد تجارت الکترونیک از دانشگاه خواجه نصیر
اگه بخوام از خودم بگم ، نمی تونم اسم خودمو برنامه نویس بذارم و مطمئنا برخی از دوستان در اینجا تجربه بیشتری از من در برنامه نویسی دارند و من هم خوشحال میشم ازشون یاد بگیرم .
کار اصلی من در شرکت بیشتر به عنوان مدیر پروژه و تحلیل و طراحی سیستم های تحت وب می باشد اما بر اساس نیاز و علاقه شخصی چند سالی می شه که با یی کار می کنم .
نمیتونم بگم همه چیشو بلدم اما سعی کردم درست و کاربردی با یی کار کنم
خوشحال میشم که بتونیم تو این فروم با هم پیشرفت کنیم .
منم دوست داشتم زودتر مزاحم می شدم اما خیلی سرم شلوغ بود تو این مدت و تازه تونستم یه نفسی بکشم . ایشالا از این به بعد کمکی برای بچه ها از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم
من قبلا جاوا کار بودم ولی حدودا 6 ماه پیش توسط یکی از دوستان با فریمورک ایی آشنا شدم و با علاقه ای که به این فریمورک پیدا کردم تونستم یه نیمچه سایتی رو هم آنلاین کنم ان شاالله از تجربیات دوستان بتونم استفاده بکنم[/right][/font]
محمود هستم 24 ساله دارای مدرک مهندسی نرم افزار از دانشگاه زنجان
چند وقتیه وارد کار با این فریمورک شدم و تقریبا تازه کارم.
قبلا با پی اچ پی پروژه هایی نوشتم ولی اولین باره دارم با این فریمورک کار میکنم.
رو یک وب سایت فروشگاهی کار میکنم که نصفه ونیمه مونده. یک وبسایت تجاری هم بهم پیشنهاد شده که میخوام با این کار کنم و دستم که خالی شد یک سری طرح هایی دارم که میخوام با این فریمورک پیاده سازیش کنم [/right][/font]