سوال خیلی عجیبی پرسیدید . در مورد دسترسی چند کامپیوتر به یک بانک اطلاعاتی مشترک این از چیزهایی هست که من نمی دونم نیاز به توضیح داره یا نه ولی اگر فکر می کنید با این مسئله مشکل دارید برگردید قبل تر و نحوه Request/Render/Response شدن یک سایت و نحوه هاست کردن سایتهای PHP رو مطالعه کنید.
در مورد تغییر نام localhost هم این کار رو به راحتی می تونید با تغییر این گزینه در فایل php.ini انجام بدید
البته به yii یا حتی php مربوط نیست و بیشتر سوال شبکه است، ولی به هر حال…
اگر برداشت من درست باشه و هدف شما ایجاد یک اینترانت داخلی باشه، به طوری که یک نرم افزار همراه بانک اطلاعاتی در یکی از کامپیوترهای شبکه (به عنوان سرور) وجود داشته باشه و دیگر کامپیوتر ها بتونن از اون نرم افزار تحت وب استفاده کنند.
این یک سناریوی صحیح و منطقی است.
اگر سناریویی که تعریف شد صحیح است پس باید عرض کنم که برای پیاده سازی آن من احساس میکنم شما یک راه حل اشتباه رو در پیش گرفتید!
شما اینطوری فرض کردید که دو کاربر از دو سیستم متفاوت میخوان از نرم افزار استفاده کنند پس روی هر دو سیستم، نرم افزار رو به صورت لوکال نصب و بالا میارید (یعنی هر دو سیستم رو دارید سرور میکنید که این غلط است) و از اونجایی که لزوماً و طبیعاً هر دو نرم افزار باید از یک بانک اطلاعاتی واحد تغذیه بشن، شما میخواید بانک اطلاعاتی رو روی یکی از سیستمها قرار بدید و برای سیستم دوم دسترسی ریموت به سیستم قبلی که بانک اطلاعاتی بر روی آن است ایجاد کنید که خب این اشتباه دوم شماست!
اما راه حل، خیلی ساده تر از اینهاست.
تنها کافیست یکی از سیستم ها را به عنوان سرور انتخاب کنید، نرم افزار و بانک اطلاعاتی خود را بر روی آن نصب کنید. سپس سیستم دوم و سوم و هر تعداد کلاینت در شبکه خود دارید از طریق IP سرور به آن نرم افزار دسترسی خواهند داشت و در عین حال تمرکز شما بر روی یک سیستم و یک نرم افزار و یک بانک اطلاعاتی خواهد بود و کلاینت ها تنها مصرف کننده یا کاربر سایت می باشند.
و اما اگر برداشت اولیه و سناریوی مطرح شده از سوی بنده اشتباه بوده است، در این صورت از اینکه منظور شما را اشتباه متوجه شدم و وقت شما را گرفتم، پوزش میخواهم