[size="3"][font="Tahoma"][right]می خواستم ببینم اگر قبلا با فریم ورکی کار می کردید
yii
چه مزیتی نسبت به آنها دارد/ندارد؟ من خودم قبلا کمی با زند و کیک کار کردم ولی تفاوت زیادی ندیدم تا حالا مخصوصا نسبت به زند[/right][/font][/size]
[size="3"][font="Tahoma"][right]می خواستم ببینم اگر قبلا با فریم ورکی کار می کردید
yii
چه مزیتی نسبت به آنها دارد/ندارد؟ من خودم قبلا کمی با زند و کیک کار کردم ولی تفاوت زیادی ندیدم تا حالا مخصوصا نسبت به زند[/right][/font][/size]
مهم ترین نکته :
سرعت عجیب غریب ییی نسبت به سایر فریم ورک هاست!
دلیلش هم Lazy initialization
[right][font="Tahoma"]به اضافه نظر بامداد اینجا رو هم حتما ببینید. جواب سوالتون رو می گیرید.
[/font] [/right]
[right]من قبلا با
ruby on rails
کار کردم. انصافا هم رابی (روبی) زبون خوبیه هم
on rails
فریم ورک توپیه. تنها مشکلش اینه که تعداد افرادی که این زبون و بلدن تو ایران خیلی کمه.
و این مساله مهمیه.
ولی فریم ورک یی بالاخره زبونش پی اچ پی هست و خیلی ها بلدنش. و خیلی از امکانات و نکات باحالی که تو
on rails
دیدم رو داره.[/right]
[right]من یه مدت با
zend
کار می کردم
ظاهرا هر مشکل هرچند کوچکی که در
zend
وجود داشت توی یی وجود نداره
به علاوه سادگی سرس های خود یی کمک زیادی به فهم نحوه کارش داره
فریم ورک یی به دلیل گستردگی زیادش خیلی سنگین و پیچیده است[/right]
[right]به نظر من این فریم ورک همونیه که همه دنبالش بودن. من با بامداد قبل این رو فریم ورک های دیگه کار می کردیم مثل
CodeIgniter
ولی وقتی yii
رو دیدم خیلی حال کردیم. هم روش سریع پروداکتیو می شی و هم اینکه خیلی سریع هستش.
دیگه چی می خوای بهتر از این !!!! [/right]
[font="Tahoma"][right]قانع شدم . ممنون[/right][/font]
[font="Tahoma"][rtl][right]Yii، یعنی Yes, It Is! و واقعاًً هم همینطوره. یعنی هرچی که از یک Framework انتظار داشته باشی و از خودت بپرسی این رو داره؟ جوابش Yes, It Is هست.
از جمله امکانات Yii میشه به موارد زیر اشاره کرد:
شیگرای تمام عیار
Performance بسیار بالا
استفاده از Lazy initialization که باعث میشود کلاسها و متدهایی که فراخوانی نشدهاند بارگذاری نشوند
اجبار در استفاده از الگوی MVC
پشتیبانی از Database Access Objects (DAO)
داشتن امکاناتی برای Form validation
پشتیبانی از Ajax
پشتیبانی از jQuery
داشتن لایبرریهایی جهت اعمال Authentication ها و فراغت از کلاس نویسی جهت تعیین دسترسی
دارای Template Engine
پشتیبانی از WSDL service که منجر به مدیریت کردن درخواستهای سرویس وب میشه
پیروی از استانداردهای I18N و L10N جهت استفاده از فرمتهای ثابت برای پیغامها، اعداد، تاریخ و بومیسازی رابط کاربری
دارای سیستم کش بسیار پیشرفته و حرفهای
دارای امکانات پیشرفتهی مدیریت خطاها
امنیت: جلوگیری از نفوذپذیریهایی همچون SQL injection, cross-site scripting (XSS), cross-site request forgery (CSRF) و cookie tampering
دارای قابلیت بسیار مفید کدسازی خودکار که به برنامهنویس جهت یکپارچهسازی و سهولت در کار کمک میکند
دارای قابلیت استفاده از کدهای third-party مثل PEAR
پشتیانی از URL Rewriting که باعث ایجاد URL های تمیز و Search Engine Friendly (SEF) میشه
دارای یک راهنمای کامل به همراه کدهای نمونه
و …
[/right][/rtl][/font]