چیست ؟ Yii - آموزش

[font="Tahoma"][right]دوستان عزیز تا وقتی که مشکل

RTL

حل بشه ، می تونید مجموعه مطالب آموزشی را در بلاگ من و اینجا به طور همزمان دنبال کنیدو امیدوارم هرچه زودتر حل یشه مشکل

آدرس بلاگ من :

وبلاگ بامداد دشت بان

تو بلاگ من مشکل وجود نداره و خواندن راحت تر است.

Yii

چیست؟

Yii

یک فریم ورک

PHP

با عملکرد بسیار بالاست که برای ایجاد سریع اپلیکیشن های وب به کار برده میشود.همچنین بیشترین قابلیت استفاده مجدد را در برنامه نویسی وب فراهم می کند و فرایند تولید نرم افزار را سرعت می بخشد.کلمه

Yii

که ییی

(Yee or [jii])

خوانده می شود به معنای آسانی

(easy)،

کاربردی

(efficient)

و

قابل گسترش

(extensible)

است .

1. پیش نیاز ها :

برای اجرای

Yii شما نیاز به یک وب سرور با قابلیت پشتیبانی

PHP

نسخه 5.1.0 یا بیشتر دارید.

برای توسعه دهندگان ، درک برنامه نویسی شی گرا

(OOP)

بسیار مفید است ، چونکه

Yii

یک فریم ورک شی گرای خالص است.

1. Yii

برای چه کارهایی مناسب است؟

Yii

یک فریم ورک عمومی برنامه نویسی وب است و واقعا می تواند برای توسعه هر گونه اپلیکیشن وبی به کار برده شود.از آنجایی که بسیار سبک است و به سیستم پیچیده

cache

کردن تجهیز می باشد ، مخصوصا برای توسعه اپلیکیشن های پر ترافیک از جمله فروم ،پورتال ، سیستم مدیریت محتوا، سیستم های تجارت الکترونیک و … مناسب است.

1. در مقایسه با سایر فریم ورک ها چگونه است؟

مانند سایر فریم ورک های

PHP، Yii

نیز

MVC است.

برتری فریم ورک

Yii

به سایر فریم ورک در بهروری بیشتر ، غنی بودن ویژگی ها و مستندات واضح آن است.

Yii

از پایه با دقت طوری طراحی شده تا نیاز های توسعه اپلیکیش های وبی جدی را به طور کامل براورده کند.همچنین نه نتیجه پروژه دیگری می باشد نه از بهم چسباندن کارهای دیگران است.آن نتیجه تجربه غنی نویسنده آن در توسعه اپلیکیشن های وب و تحقیقات و انعکاسات فریم ورک ها و اپلیکیشن های دیگر وب است.

[/right][/font]

[right][font="Tahoma"][size="3"]ممنون خوب بود فقط کاش منبع اصلی رو هم که از روش ترجمه کردید می گفتی[/size][/font].

[/right]

[right]اینا تو خود ییی هست. و بیشتر مطالب خود ییی بوده که با آموخته های بامداد ادغام شده و این توضیح کامل ازش بیرون اومده[/right]

[right]ممنون بامداد جان کامل بود[/right]

[right][size="2"][font="Tahoma"]ممنون ادامه بدید[/font][/size][/right]

[right]دوستان مطالب جالبی در مورد این فریم ورک در همکدی پیدا کردم. احتمالاً براتون جالب باشه. ضمناً اون جا هم جای باحالیه![/right]