Yii-User És Hoauth-Al Profil Mezők Kitöltése

Sziasztok,

Elég új vagyok a Yii-hez így ha tudtok segíteni akkor kérlek írjátok meg a pontos lépéseket.

Új alkalmazáson dolgozok, sikerrel telepítettem és állítottam be eddig tényleg mindent. Van ugye yii-user a regisztrációhoz, teljesen jól működik. Ezután kértek social integrációt így jött képbe a "hoauth". Gyakorlatilag ugyanaz, mint a Hybridauth, a különbség, hogy még mindig dolgoznak rajta és frissítik míg a másikat nem.

A gondom az, hogy ugye nemlétező felhasználó esetén a hoauth automatikusan regisztrálja a felhasználónkat. Eddig működik is és login+logout is utána… viszont a First és Last name-en kívül nem tölti ki a további profil mezőket (pl: gender, photoURL, stb). Szóval fura, mert a mezők léteznek, sőt, ugyanabban a táblában ahol a név, a nevek is megegyeznek és mégsem frissül az adatbázis.

Úgy érzem, mintha kihagytam volna valami lépést. Tudna segíteni valaki?

Köszi

A felhasználó kezelést újra írtam, hogy jobban tudjam integrálni a rendszerben, a facebook és google+ bejelentkezés integrációt pedig a következő projektemben fogom használni, így sajnos előre nem tudom megnézni a kérdésed. Esetleg angolul is érdemes lenne leírnod,mert a Magyar közösség elég kicsit.

Szia

Koszi a valaszt. Megirtam angolul is es valaszolt kozben a modul iroja is, de mint kiderul messze nem olyan teljes es integralt meg a modul, mint gondolnank.

Esetleg olyat probaltal mar, hogy mind Google es Facebook bejelentkezest engedelyezted, Google-al regisztraltal es Facebook-al akarsz belepni? Merthogy email alapjan azonosit, jo lenne ha megengedne… de nem mukodik igy, ujra be akarja regisztralni a felhasznalot es utana hibat dob ki, merthogy az email mar letezik a db-ben.