میخوام یه پروژه بنویسم که پیوند میان دانش آموز و مشاور و معاونه که مشاور نمره میزاره و دانش آموز میبینه و از این کارا. پکیج یی آقای شهرکیو گرفتم و تازه میخوام یاد بگیرم و پروژه رو قراره به چند تا مدرسه بدم و تاشهریور باید آماده بشه زمان برای یادگیری یی و انجام پروژه تا اون زمان هست؟یا با ام وی سی درست کنم؟
[right]از اونجایی که در سوالت یکی از گزینه ها را ام وی سی مطرح کردی من فرض را بر این میزارم که به پی اچ پی مسلطی و به ام وی سی هم احتمالا تسلط داری.
با این فرض ها اگه از منبع اصلی استفاده کنی و زبانت هم در حد قابل قبول باشه (که البته نگراش کتابش خیلی روان است) 2 هفته طول میکشه که مبانی را یاد بگیری و 1 هفته هم طول میکشه تا خودتو گرم کنی. البته همه اینا بستگی به تواناییهات متغیر است
با منابع فارسی هم که همه چیزو اشتباه یاد میگیری
اگه بتونی این پروژت را با یی پیاده کنی خیلی به نفعت میشه چون واقعا در آینده خیلی کارات راحتتر میشوند و جلوی کلی از دردسرها رو میگیره.
[right]دوست گرامی از من میشنوی اگه با ام وی سی میتونی برنامه بنویسی با همون بنویس بده و بعد برو سراغ یاد گیری یی . اگه بخوای پروژه ی خودتو با یی شروع کنی و بگی یاد میگیرمش احتمال زیاد به مشکل بر میخوری . از طرفی هم اینم در نظر بگیر که مستندات برای یی خیلی کمه و اگه جایی گیر کردی تلاش زیادی میخواد تا مشکلتو حل کنی . در صورتی که ام وی سی را دست خودته . هرجا هم گیر کردی توی هر جا که فروم پی اچ پی باشه میتونی سوالت را بپرسی . این نظر منه حالا شایدم اشتباه کنم.در ضمن برای اون مدرسه ها هم مهم نیست با چه زبانی نوشته باشی چه برسه به اینکه فریم ورکت چی باشه . به نظر من بهتره ریسک نکنی و پروژه ای که میخوای بدی سعی کنی بهترباشه که تو رزومت میمونه و دو فردای دیگه میتونی بهش افتخار کنی . در کنار پروژه یی هم یاد بگیری . [/right]
اونطور که من شنیدم 1 با 2 کلی تفاوت داره . اگه تو کار هستی و داری کار میکنی با 1 به نظر من همون 1 را ادامه بدی بهتره . بعد از اتمام پروژه 2 را یاد بگیر . اما اگه نه بیکاری فعلا 2 را یاد بگیری حتما بهتره . فرم ورک یی نهایت برنامه نویسی نیست اما خیلیا تو آمارشون آوردن یی از بقیه فریم ورکها یه سر و گردن بالا تره . البت معایبی داره اما فایده هاش به بدی هاش میچربه .
بله شما که پی اچ پی و ام وی سی را بلدی یاد گیری یی براتون خیلی ساده تر باید باشه . با تجربه بدست آوردن به قول خودتون همه چیزاش حل میشه . دست کم خیلیاش حل میشه