پروژه با Yii یا Mvc

[right]درود

میخوام یه پروژه بنویسم که پیوند میان دانش آموز و مشاور و معاونه که مشاور نمره میزاره و دانش آموز میبینه و از این کارا. پکیج یی آقای شهرکیو گرفتم و تازه میخوام یاد بگیرم و پروژه رو قراره به چند تا مدرسه بدم و تاشهریور باید آماده بشه زمان برای یادگیری یی و انجام پروژه تا اون زمان هست؟یا با ام وی سی درست کنم؟

ممنون میشم پاسخ بدید :)

[/right]

[right]

اگه بخوای از منابع فارسی استفاده کنی فکر نکنم برسی انجام بدی .

اگه به ام وی سی تسلط داری ارزش داره ریسک کنی و به جای ام وی سی پایه از یی استفاده کنی[/right]

[right]یادگیری یی چقدر زمان میخواد؟[/right]

[right]از اونجایی که در سوالت یکی از گزینه ها را ام وی سی مطرح کردی من فرض را بر این میزارم که به پی اچ پی مسلطی و به ام وی سی هم احتمالا تسلط داری.

با این فرض ها اگه از منبع اصلی استفاده کنی و زبانت هم در حد قابل قبول باشه (که البته نگراش کتابش خیلی روان است) 2 هفته طول میکشه که مبانی را یاد بگیری و 1 هفته هم طول میکشه تا خودتو گرم کنی. البته همه اینا بستگی به تواناییهات متغیر است

با منابع فارسی هم که همه چیزو اشتباه یاد میگیری ;)

اگه بتونی این پروژت را با یی پیاده کنی خیلی به نفعت میشه چون واقعا در آینده خیلی کارات راحتتر میشوند و جلوی کلی از دردسرها رو میگیره.

[/right]

[right]دوست گرامی از من میشنوی اگه با ام وی سی میتونی برنامه بنویسی با همون بنویس بده و بعد برو سراغ یاد گیری یی . اگه بخوای پروژه ی خودتو با یی شروع کنی و بگی یاد میگیرمش احتمال زیاد به مشکل بر میخوری . از طرفی هم اینم در نظر بگیر که مستندات برای یی خیلی کمه و اگه جایی گیر کردی تلاش زیادی میخواد تا مشکلتو حل کنی . در صورتی که ام وی سی را دست خودته . هرجا هم گیر کردی توی هر جا که فروم پی اچ پی باشه میتونی سوالت را بپرسی . این نظر منه حالا شایدم اشتباه کنم.در ضمن برای اون مدرسه ها هم مهم نیست با چه زبانی نوشته باشی چه برسه به اینکه فریم ورکت چی باشه . به نظر من بهتره ریسک نکنی و پروژه ای که میخوای بدی سعی کنی بهترباشه که تو رزومت میمونه و دو فردای دیگه میتونی بهش افتخار کنی . در کنار پروژه یی هم یاد بگیری . [/right]

[right]ممنون از راهنمایی هاتون

1-من تازه دارم شروع به یادگیری نگارش 1.1.15 میکنم و کارم اشتباهه؟باید با نگارش 2 کار کنم؟

2-یادگیری فریم ورک ته برنامه نویسیه؟و فقط میمونه تجربه و یادگیری خورد خورد بعضی چیزا؟

ممنون میشم راهنمایی کنید؟ ::)

[/right]

اونطور که من شنیدم 1 با 2 کلی تفاوت داره . اگه تو کار هستی و داری کار میکنی با 1 به نظر من همون 1 را ادامه بدی بهتره . بعد از اتمام پروژه 2 را یاد بگیر . اما اگه نه بیکاری فعلا 2 را یاد بگیری حتما بهتره . فرم ورک یی نهایت برنامه نویسی نیست اما خیلیا تو آمارشون آوردن یی از بقیه فریم ورکها یه سر و گردن بالا تره . البت معایبی داره اما فایده هاش به بدی هاش میچربه .

بله شما که پی اچ پی و ام وی سی را بلدی یاد گیری یی براتون خیلی ساده تر باید باشه . با تجربه بدست آوردن به قول خودتون همه چیزاش حل میشه . دست کم خیلیاش حل میشه