Yii geinteresseerden/developers in Nederland

Hallo mede NL’ers… wij (inSided, Social CRM startup) zoeken Yii devvers in Amsterdam: http://bit.ly/insided-backend

Big data, nieuwe technieken (o.a. Amazon Web Services) en een leuk jong groeiend team/bedrijf in het hartje van Amsterdam. Wat wil je nog meer :)

Daarnaast lijkt het me leuk om is af te spreken met andere Yii geïnteresseerden voor een biertje + pizza bij ons op kantoor in Amsterdam @ Herengracht op kosten van inSided :)

Laat van je horen!

Dat laatste klinkt leuk, wanneer gaat het plaats vinden?

Link bestaat niet meer, neem aan dat jullie iemand gevonden hebben?

Dat laatste klinkt inderdaad interessant, hoewel ik nog niet zo gruwelijk veel met Yii gedaan heb, is het altijd leuk om over dit en aanverwante dingen te praten!

We zoeken nog steeds goede back-end developers. Kijk is op http://www.inict.nl/vacature/1283045/PHP+developer+bij+Social+CRM+startup/0

Dat klinkt als een goed plan. Staat die nog steeds? Wij hebben de backend van onze web-applicatie volledig in Yii ontwikkeld. Mocht je nieuwsgierig zijn; kijk gerust eens op www.malvee.com/jobber.

Hi Emile (en anderen),

We hebben een Meetup groep opgericht. Meld je aan zodat je op de hoogte blijft van de eerste meeting. Met ons bedrijf zullen we binnenkort gaan verhuizen en daarna zullen we een meeting gaan organiseren. Zal in 1e instantie kleinschalig zijn maar hopelijk doorgroeien naar iets waarbij we ook gastsprekers kunnen uitnodigen.

Zie: http://www.meetup.com/YiiAmsterdam/

Zegt het voort!!! :)

Gr. Wouter

Leuk initiatief om in contact te komen met mede-developers :)

Jawel, maar volgens mij is het niet meer actief toch? :rolleyes:

Ik zie nog steeds staan: ‘We will organize our first meeting somewhere in Q4 2012!’. Dat is een half jaar geleden…

Hi Bjorn, die meeting is wel degelijk geweest bij ons op kantoor. Meld je anders aan bij Meetup: http://www.meetup.com/YiiAmsterdam/

We zijn van plan om binnenkort een 2e meeting te organiseren bij ons op kantoor @ Amsterdam!

Wouter,

Ik kan eventueel wel een presentatie geven over tips en truucs. (gerelateerde data in gridviews, javascript in dialogs, en ik kan vast nog wel wat anders bedenken :))

yJeroen: klinkt goed! Stuur me even een mailtje op wouter [at] insided.com.

Trouwens, wij zijn nog op zoek naar goede Yii developers. Kijk even op www.insided.nl/vacatures. Je zal niet de eerste zijn die via het Yiiframework.com forum bij ons aan de slag gaat :) We zitten in Amsterdam.

Ha, ik zal het meteen even wijzigen.

Zijn er mensen die een voorkeur voor een dag hebben? Persoonlijk lijkt mij donderdags een prima dag.

Om er meteen maar de vaart in te zetten… Ik heb het idee om de komende paar jaar iets actiever te zijn dan het afgelopen jaar. Ongeveer 3 meetups tot aan juni volgend jaar om precies te zijn.

De vorige keer hebben we naast bier drinken en pizza eten vanuit Insided een klein beetje toegelicht wat wij zoal met Yii doen. Dit is natuurlijk een leuke opzet, maar het lijkt ons een interessante benadering om er ook een keer discussie-avond van te maken waarin we consensus (of juist niet) bereiken over de beste manieren om Yii te gebruiken.

De thema’s die ik in mijn hoofd heb:

  • Discussie: The yii architect (op welke manier bouwen we een applicatie zo efficient mogelijk op. Use cases. Conventies die frameworkbreed toepasbaar zijn - globaal niveau)

  • Presentatie: Een van ons presenteert een project of iets anders waarin Yii gebruikt wordt

  • Presentatie: Een core contributor van Yii, of iemand die een extensie heeft geschreven.

Dat lijkt me wel leuk. Ik ben nog maar een Yii beginner, maar dat zal niet uitmaken denk ik? Pizza eten en bier drinken lukt me in ieder geval wel. ;)

Nice. Ik zal binnen een week even met een datum proberen te komen.

Mooi. Zal ik ook even wat dingen bedenken. (zonder deadline werk ik niet :stuck_out_tongue_winking_eye: )

Wat te denken van donderdag 8 augustus? Valt een beetje onhandig in de vakantie misschien, maar laat maar even weten of het je uitkomt!

Inderdaad met vakantie, gaat voor mij niet lukken :mellow:

Dag Maikbrox,

Hoe kan ik mij inschrijven voor zo’n meetup?

Alvast bedankt,

Groeten,

Sander

Hoi Sander,

Je kunt je inschrijven op:

http://www.meetup.com/YiiAmsterdam/