Yii Framework Profil, Kapcsoaltfelvétel, Hírlevél

Sziasztok, nem vagyok webfejlesztő, minimális tapasztalatom van csak a php és a html terén.

Felvettek egy céghez dolgozni, kisebb informatikai munkákat végzek, oldal design és a többi (css-t tudom szerkesztgetni, az átláható.)

A probléma az hogy a cég egy yii framework alapú weboldallal rendelkezik és tovább kéne fejlesztenem, nem kéne sok dolog…, illetve van néhány probléma.

Először is a problémák:

Bejelentkezés, regisztráció tökéletesen működik.

1.A profil menüre kattintva, kilistázza az adatbázisból az adatainkat, viszont miután szerkesztettem, rányomok a mentés gombra, ekkor az oldal befrissül, látom hogy ott az új érték, tehát pl: origin name: Sándor, updated name: Sanyi, tehát látom hogy kicserélte a mező tartalmát, azonban miután rányomok a profil mezőre a menüsorban újra, vagy csak simán ráfrissítek f5-el az oldalra egyből visszaugrik az alap értékre amivel regisztráltam. Tehát az adatbázisba nem frissíti a mező értékét.

(ez a dolog az adminisztrációs panelben sem működik, nem lehet új felhasználót hozzáadni az adminpanelben, illetve nem lehet frissíteni a már meglevő felhasználót)

  1. Szükségem volna egy kapcsolatfelvétel mezőre, ami e-mailt küld egy előre beállított email címre.

mezők: név,telefonszám,üzenet amit küldeni szeretne. (chacpha kód hogy ne tudjanak floodolni)

  1. Szükségem volna egy hírlevélküldő rendszerre ami kompatibilis ezzel a dologgal és van adminisztrációs panelje.

Ami nagyon fontos lenne számomra az az első pontban levő dolog, ugyanis a 2es pontban levő dolgot megtudom oldani egy sima mail() php függvénnyel, ennek utánna jártam, jelenleg így üzemel (ennyire futotta tőlem).

Illetve a hírlevélküldőt úgy tudom megoldani hogy feltelepítek egy wordpress weboldalt és azon keresztül átmahinálom a dolgokat.

Nagyon szépen megkérlek titeket, hogyha tudtok segítsetek, mert ha elvesztem ezen kis munkámat akkor nem lesz pénzem szeptembertől iskolába menni, hogy tovább tudjak tanulni. Előre is köszönöm minden nemű válaszotokat.

A Profil mentése probléma megoldva, ott egyedül egy gond van, hogy a hírlevél boxban levő értéket nem engedi frissíteni az össze többi mező értékét már frissíti az adatbázisban.