Sziasztok, nem vagyok webfejlesztő, minimális tapasztalatom van csak a php és a html terén.
Felvettek egy céghez dolgozni, kisebb informatikai munkákat végzek, oldal design és a többi (css-t tudom szerkesztgetni, az átláható.)
A probléma az hogy a cég egy yii framework alapú weboldallal rendelkezik és tovább kéne fejlesztenem, nem kéne sok dolog…, illetve van néhány probléma.
Először is a problémák:
Bejelentkezés, regisztráció tökéletesen működik.
1.A profil menüre kattintva, kilistázza az adatbázisból az adatainkat, viszont miután szerkesztettem, rányomok a mentés gombra, ekkor az oldal befrissül, látom hogy ott az új érték, tehát pl: origin name: Sándor, updated name: Sanyi, tehát látom hogy kicserélte a mező tartalmát, azonban miután rányomok a profil mezőre a menüsorban újra, vagy csak simán ráfrissítek f5-el az oldalra egyből visszaugrik az alap értékre amivel regisztráltam. Tehát az adatbázisba nem frissíti a mező értékét.
(ez a dolog az adminisztrációs panelben sem működik, nem lehet új felhasználót hozzáadni az adminpanelben, illetve nem lehet frissíteni a már meglevő felhasználót)
- Szükségem volna egy kapcsolatfelvétel mezőre, ami e-mailt küld egy előre beállított email címre.
mezők: név,telefonszám,üzenet amit küldeni szeretne. (chacpha kód hogy ne tudjanak floodolni)
- Szükségem volna egy hírlevélküldő rendszerre ami kompatibilis ezzel a dologgal és van adminisztrációs panelje.
Ami nagyon fontos lenne számomra az az első pontban levő dolog, ugyanis a 2es pontban levő dolgot megtudom oldani egy sima mail() php függvénnyel, ennek utánna jártam, jelenleg így üzemel (ennyire futotta tőlem).
Illetve a hírlevélküldőt úgy tudom megoldani hogy feltelepítek egy wordpress weboldalt és azon keresztül átmahinálom a dolgokat.
Nagyon szépen megkérlek titeket, hogyha tudtok segítsetek, mert ha elvesztem ezen kis munkámat akkor nem lesz pénzem szeptembertől iskolába menni, hogy tovább tudjak tanulni. Előre is köszönöm minden nemű válaszotokat.