kolay gelsin yiic ile bir proje oluşturduğumuzda SiteController.php isimli bir controller ve views dosyaları gelmekte sonra ben üstüne kendi projemi yazmaya başladığımda ilk gelen SiteController.php dosyasını ve views deki türevlerini kaldırmak ve kendi default controllerimdan devam etmek istiyorum ama controller dosyasını kaldırdıkdan sonra www.proje.dom kendi localim de sayfayı çagırdıgımda altaki hatayı alıyorum yii de bu dosyayı nasıl kaldırabiliriz yada kendi default controller yani sayfa cagırıldıgında ilk çalışan dosyayi kendimiz ayarlayabilirmiyiz formdaki default controller ile ilgi çözümleri denedim ama bir sonuç alamadım yardımcı olabilecek varmı
CHttpException
Unable to resolve the request "site/error". (C:\wamp\www\framework\web\CWebApplication.php:287)
normalde 3. adımdaki düzenlemeleri yaptıktan sonra hatanızın kalkması gerekir.
Bir sonraki karşılaşabileceğiniz hatanız: site controlleri içindeki Error metodunun default kodlarını kullandığınızı varsayarsak /protected/views/deneme/error.php view dosyanız olmayabilir ve bu yüzden belki bir sonraki hata mesajınız view dosyanızı bulamadığı da olabilir. küçükte olsa bir ihtimal.
işlemleri sırayla takip ettiğinizde çözüme ulaşabilirsiniz.