Man az User Module estefade kardam. Be table user chand field ezafe kardam. Hala mikham dar kharej az in module va dar file menu az theme entekhabie khodam ye mahdudiyati roe mal konam masalan begam age meghdare in field haye jadidi ke ezafe kardam barabar ba true boud barkhi az menu ha ro neshun bede.
vali natunestam bahash kar konam man fielde jadidam ro dar code ezafe kardam vali vaghti tu hamin menu mikham azash estefade konam mige ke in field ro nemishnase.
Mishe be man komak konid ke chegune az in field ha dar kharej az module estefade konam?
Chon finglish neveshtid man ham finglish pasokh midam!
Dar ghesmate user identity bayad fild morede nazar ro tarif konid masalan code zir:
$this->setState('age', $users->age);
agar ma dar table userha fildi ba onvane ‘age’ dashte bashim ba code bala baraye sistem moshakhas mikonim ke in fild ro bayad ba’d az vorude user negah dare, va ba’d ba codi shabihe zir mitunid behesh dastresi peida konid:
[font="Tahoma"][right]دست همگی کاربران که من یک کاربر تازه وارد رو رد کردند درد نکنه.
با عرض پوزش از شما اساتید. من فارسی نوشته بودم ولی چون بعضی جاها باید انگلیسی مینوشتم و در اینصورت هم کل متن جابجا میشد و کلا ناخوانا بود گفتم فینگیلیش بنویسم.
ای بابا با یک کاربر تازه وارد که یه عالمه مشکل داره اینجوری برخورد نکنید. گناه داره.[/right][/font]
دوست عزیز، متنتون رو با کمک Styleهای بالای بخش درج پاسخ، بصورت RTL در بیارین و از فونت Tahoma هم استفاده کنید. برای اینکه خودتون هم توی ادیتور سایت متن رو موقع تایپ، درست ببینید، Ctrl+Shift سمت راست رو بزنید تا کادر متن، راست به چپ بشه. اونوقت به راحتی میتونید فارسی بنویسید.
من از ماژول User استفاده می کنم. در جدول user از پایگاه داده این ماژول فیلدی به نام UserGroup اضافه کردم. حالا میخواهم برای نشان دادن منوها، شرطی بذارم که اگه مقدار این فیلد جدید برابر با manager بود تمامی گزینه های منو را نشان دهد و اگر مخالف آن بود فقط تعداد محدودی از منوها را نشان دهد.[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]بعد از این هم در فایل منو از theme انتخابی خود کد زیر را وارد کردم:[/rtl][/font]
Yii::app()->user->UserGroup;
[font="Tahoma"][rtl]که بعد از اجرای برنامه وقتی نوبت به این خط از کد میرسد کلا برنامه خارج می شود و پیغام خطای ویژگیهای [color="#FF0000"]"CWebUser.UserGroup" تعریف نشده است.[/color] را نشان می دهد.
من فکر کردم گفتم شاید این فیلد جدید رو باید خارج از ماژول در فایل زیر تعریف کنم ولی باز هم نتیجه فرقی نکرد و من همین پیغام خطا را داشتم:[/rtl][/font]