Το Yii στην 5η Fosscomm στις Σέρρες

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι στην 5η Fosscomm που θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες 12 και 13 Μαΐου θα γίνει παρουσίαση για το Yii Framework.

Η παρουσίαση θα είναι γενική και αρκετά εισαγωική για τους περισσότερους που έχουν ασχοληθεί. Σκοπός της παρουσίασης είναι να γίνει το Yii γνωστό στους κύκλους της Ελληνικής Open Source κοινότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση θα βρείτε στο serres Fosscomm.

Όσοι παρεβρεθούν θα τα πούμε εκεί.

Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Μακάρι να μπορούσα να είμαι. Ήμουν στη Fosscomm 2010 στη Θεσ/νίκη, αλλά επειδή οι άλλες εκδηλώσεις γίνονται μακριά από τον τόπο μου, είναι δύσκολο για μένα να μεταβώ (οικογενειακές υποχρεώσεις). Ελπίζω να σκίσει η παρουσίαση.

Στη δουλειά, ετοιμάζουμε ένα project φτιαγμένο με το Yii, το οποίο έχει σχέση με τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου. Όταν έρθει ο καιρός, θα κάνω μια σύντομη ανακοίνωση εδώ και αργότερα θα κάνω μια παρουσίαση του όλου project. Το θεωρώ προσωπική επιτυχία, γιατί έπαιξα το ρόλο της επιλογής του Yii ως framework για το συγκεκριμένο project και καθώς είμαι ένας εκ των τριών που εργάζονται εντατικά σε αυτό. Περισσότερες πληροφορίες τις ερχόμενες ημέρες. Stay tuned! :)

Ενδιαφέρον φαίνεται το event στις σέρρες. Θα ανέβουν άλλοι από αθήνα?

Υπάρχει πουθενά video της παρουσίασης να το δούμε όσοι δεν πήγαμε στις Σέρρες;