[rtl]مهندس دقیقا همونطور که گفتید مقدار ‘showScriptName’ را true کردم و فایل htaccess را هم همه محتویاتش را کامنت کردم. سایت به عنوان نمونه این آدرس را تولید کرده:[/rtl]
<Directory /var/www/> Options Indexes FollowSymLinks MultiViews # changed from None to FileInfo AllowOverride FileInfo Order allow,deny allow from all </Directory>
آیا این خطا مستقیم توسط apache تولید شده و خطا رو کپی پست کردید؟! در این صورت وب سرور برای دسترسی از طریق دامنه مجازی site.com کانفیگ شده و با این دامنه سایتتون باز میشه؟
و مورد دیگه اینکه از وجود controller و action یی که استفاده میکنید مطمئن بشید.
بعد از اینکه این مشکل حل شد میتونیم درمورد حذف index.php از آدرس صحبت کنیم
[right][rtl]سلام دوستان[/right][right]نمیدونستم سوالمو باید کجا مطرح کنم دیگه همینجا نوشتم امیدوارم جواب بگیرم[/right][right]من تو سایت که دارم طراحی میکنم یک بخش دارم که مربوط به طبقه بندی های سایته و آدرسش به این صورت باید باشه[/right][right][/rtl][/right]
example.ir/categories/cat1/sub_cat1/.../...
[rtl]یعنی وقتی فقط[/rtl] cat1 [rtl]وارد شده بود باید کل خبر های اون طبقه بندی و زیر شاخه هاش رو نشون بده که تا اینجا مشکلی ندارم و حتی اگر[/rtl] sub_cat1 [rtl]هم وارد شده باشه بازم مشکلی نیس ولی وقتی قرار باشه زیر شاخه های بیشتری رو تو آدرس بگیرم مشکل دارم و ارور میخورم حال چطوری باید آدرس رو پیاده سازی[/rtl]
[right][rtl]این هم مقادیر[/rtl] urlManager[/right]