در پروژه من قسمتی وجود دارد که تمامی کاربران را نشان می دهد و هر کاربری یه سری زیر مجموعه دارد من میخواهم جوری باشه که در صفحه اول تمامی کاربران رده اول را نشان دهد و روی هر کاربر level1 که کلیک میکنیم زیر مجموعه آن را نشان دهد درست چیزی شبیه TbRelationalColumn در بوستر که در لینک زیر میتوانید مشاهده نمایید:
من از نمونه کد لینک بالا استفاده کردم ولی متآسفانه برای من اصلا کار نمیکنه لینکی ایجاد میشود که بخواهیم روش کلیک کنم و زیرمجموعه اش رو ببینم. فقط یه سری از نام های کاربری کاربران رده اول رو بهم نشون میده. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو. [/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]در قسمت زیر هم کدهای مربوط به view رو گذاشتم:[/rtl][/font]
[font="Tahoma"][rtl]اولا فکر میکنم ستون لینکت باید اینطور باشه[/rtl][/font]
[PHP]
array(
'class'=>'bootstrap.widgets.TbRelationalColumn',
'url' => $this->createUrl('admin/relational'),//you inserted an aditional '/' at the begining
'value'=> '"load ".$data->username." levels"',//any value
),
[/PHP]
[rtl][font="Tahoma"]و حتما هم اکشن relational رو تو کنترلر admin ایجاد کردی و یه view برای رندر کردن خروجی اون هم درست کردی دیگه اگه فکر می کنی مشکل از این اکشن یا ویو اون هست اون ها رو هم بزار بررسی کنیم[/font][/rtl]
[font="Tahoma"][rtl]سلام، من تونستم از این booster استفاده کنم ولی تنها مشکلی که هست اینه که من میخوام یه مقداری رو به تابع relational در کنترلر بفرستم[/rtl]
[rtl]میخوام مقدار username که لینک روش میشه و زیر مجوعه رو نشون میده رو بفرستم به کنترلر. ولی مقدار $data->username وقتی میره به کنترلر خالی هست. اگه یه مقدار استاتیک بفرستم با موفقیت به کنترلر فرستاده میشه ولی این نمیشه.[/rtl][/font]
ولی اگه سورس کد این کلاس رو چک کنید میبینین که یه پارامتر داره به اسم submitData (داخل داکیومنتای Yiibooster بهش اشاره نشده… مثل خیلی چیزای دیگه که اشاره نشده و باید توی سورس کدش پیدا کنید) که کارش اینه که مقدار اضافه رو براتون بفرسته سمت سرور
[font="Tahoma"][rtl]ممنون از پاسختون. ولی مشکل من هنوز پابرجاست با این راه حل هم. مقدار username فرستاده نمیشه یا خالی هست یا خود کلمه username رو نوشته.[/rtl]
نمیشه، باید خودت براش بنویسیاین کلاس فعلا فقط با PrimaryKeys کار میکنه و امکان انجام مانور دیگه ای ندارهمیتونی توابع renderDataCell و registerClientScript رو ویرایش های لازمه رو روشوون انجام بدی تا به نتیجه مطلوب و دلخواهت برسی
البته بگم صحیحش اینه ویرایش نکنی، یه کلاس دیگه بسازی که از کلاس TbRelationalColumn ارث ببره و این دو تابع رو Override کنی [/rtl]