پیاده سازی سایت داینامیک

[size=2][rtl][/size][font="Tahoma"][size=2]با سلام[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]

[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]میخواستم بدونم چطور میشه با این فریم ورک یه سایت داینامیک طراحی کرد.[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]

[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]مثلا منو ها داینامیک باشند و مطالب و …[/size][/font][size=2] [/size][font="Tahoma"][size=2]

[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]تا حالا کسی طراحی کرده یه نمونه به ما نشون بده؟[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]

[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]یا از اکستنشن خاصی استفاده میشه کرد؟[/size][/font][size=2] [/size][font="Tahoma"][size=2]

[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]در کل راه حل معقول و مناسبی که به درد من و بقیه دوستان بخوره ارائه بدید.[/size][/font][size=2] [/size][font="Tahoma"][size=2]

[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]نمونه هم مثل سایت هایی که با جوملا یا وردپرس طراحی میشن، همین شکلی هستند.[/size][/font][size=2] [/size][font="Tahoma"][size=2]

[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]با سپاس فراوان[/size][/font][size=2][/rtl][/size]

[rtl]اینا سایتایی هستن که با yii ساخته شدن

http://www.yiiframework.com/forum/index.php/forum/14-yii-powered-applications/[/rtl]

[right][rtl][/right][right][size="2"]

[/size][/right][right]

[/right][right] [/right][right][size="2"][font="Tahoma"]ممنون دوست عزیز[/font][/size][/right][right][size="2"][font="Tahoma"]اما دنبال سایت هایی ام که دوستان هم طراحی کردن یا نمونه کدها که بتونم ازشون ایده بگیرم[/font][/size][/right][right] [/right][right][size="2"][font="Tahoma"]درحال حاضر دارم روی یه سایت کار میکنم که الان راه اندازی شده ولی بعضی از بخش هاش به صورت استاتیک هست و میخوام داینامیک کنم. ولی ایده خاصی به ذهنم نمیرسه.[/font][/size][/right][right][size="2"][font="Tahoma"]و نمیخوام خیلی پیچیده باشه.[/font][/size][/right][right] [/right][right][size="2"][font="Tahoma"]بازم ممنون[/font][/size][/right][/rtl][right] [/right]

[rtl]این خیلی پیچیده س

به درد شما نمی خوره به نظرم[/rtl]

[font="Tahoma"][rtl]بازم ممنون از اینکه پاسخ دادید.

اون لینک رو هم دیدم که پر از سایت های خارجیه و اکثرا در حد حرفه ای کار شدن.

اما بد نبود، ممنون.[/rtl][/font]

[font="Tahoma"][rtl]سلام

اگه دنبال پروژه متن باز می گردی

فکر نکنم فارسی موردی باشه

اما در کل

هرچیزی ممکنه

بستگی به تحلیل خودت داره

مثلا برا داینامیک کردن منو طبعا باید ساختار درختی درست کنی و مدیریتش کنی

ممکنه این رو درنظر بگیری که هم بشه بهش لینک بدی یا از صفحات سایت یا هر ماژول دیگه ای بهش اتصال برقرار کنی

ممکنه در نظر بگیری دستی باشه یا از ماژول های سایت بگیره (که مثلا با توجه به سطح دسترسی منو دیده شه یا نه) و هزاران راه دیگه

حالا می خوایی با yii بنویس با zend یا اصلا برو با java بنویس

[/rtl][/font]