[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]میخواستم بدونم چطور میشه با این فریم ورک یه سایت داینامیک طراحی کرد.[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]
[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]مثلا منو ها داینامیک باشند و مطالب و …[/size][/font][size=2] [/size][font="Tahoma"][size=2]
[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]تا حالا کسی طراحی کرده یه نمونه به ما نشون بده؟[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]
[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]یا از اکستنشن خاصی استفاده میشه کرد؟[/size][/font][size=2] [/size][font="Tahoma"][size=2]
[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]در کل راه حل معقول و مناسبی که به درد من و بقیه دوستان بخوره ارائه بدید.[/size][/font][size=2] [/size][font="Tahoma"][size=2]
[/size][/font][font="Tahoma"][size=2]نمونه هم مثل سایت هایی که با جوملا یا وردپرس طراحی میشن، همین شکلی هستند.[/size][/font][size=2] [/size][font="Tahoma"][size=2]
[/right][right] [/right][right][size="2"][font="Tahoma"]ممنون دوست عزیز[/font][/size][/right][right][size="2"][font="Tahoma"]اما دنبال سایت هایی ام که دوستان هم طراحی کردن یا نمونه کدها که بتونم ازشون ایده بگیرم[/font][/size][/right][right] [/right][right][size="2"][font="Tahoma"]درحال حاضر دارم روی یه سایت کار میکنم که الان راه اندازی شده ولی بعضی از بخش هاش به صورت استاتیک هست و میخوام داینامیک کنم. ولی ایده خاصی به ذهنم نمیرسه.[/font][/size][/right][right][size="2"][font="Tahoma"]و نمیخوام خیلی پیچیده باشه.[/font][/size][/right][right] [/right][right][size="2"][font="Tahoma"]بازم ممنون[/font][/size][/right][/rtl][right] [/right]