در خیلی از سایت ها موقعی که یک منو قرار نمایش بشه [b]
مثلا برای فرستادن پیام خصوصی به یک کاربر یا ایجاد دوستی یا ویرایش مشخصات کاربر در یک فرم توسط actionEdit
[/b]
به جای هدایت شدن به صفحه edit
با استفاده از جاوا اسکریپت، همون صفحه جاری رو کمی تیره می کنند و پنجره جدید (مثلا همون actionEdit) روش لود میشه و پس از اتمام کار، اون صفحه محو میشه. این طوری کلی در پهنای باند هم صرفه جویی میشه
اگه لازمه عکس بزارم. اما همه این امکان رو بارها دیدیدن
این امکان رو دوست دارم پیاده کنم تو برنامه
اما نمی دونم اسمش چیه تا سرچ کنم. (؟)
اگر از دوستان کسی هست که از نحوه پیاده سازی این کار در Yii اطلاع داره
تو ویکی yii هم چند تا توتوریال دیدم که باید سر فرصت با دقت بررسی کنم تا درباره نحوه پیاده سازی در yii هم اشکالات بر طرف بشه
اما اگر از دوستان کسی هست که قبلا این راه رو رفته و توتوریال مناسب (بهتر از بقیه) برای نحوه پیادهسازی در Yii سراغ داره هم ممنون میشم معرفی کنند.[/font][/rtl]
[right] [/right][size=2][rtl][/size][right][font="Tahoma"]سلام[/font][/right][right][font="Tahoma"]بنده هم دنبال همین موضوع هستم، اگر به نتیجه مثبتی رسیدید حتما داکیومنت و نمونه کد رو قرار بدید بقیه دوستان هم ببینند و استفاده کنند.[/font][/right][right] [/right][right][font="Tahoma"]بنده هم اگر چیزی پیدا کردم در اینجا قرار میدهم.[/font][/right][right] [/right][right][font="Tahoma"]با تشکر[/font][/right][size=2][/rtl][/size][right] [/right]
[right][rtl][/right][right][font="Tahoma"]این چیزی که شما میخواید اول و آخرش جاوااسکریپت و اژاکسه بنابراین شما باید یک پلاگین جاوااسکریپت پیدا کنید و اونو توی صفحه لود و استفاده کنید. تمام extensionهای yii هم همین کارو انجام میدن مثل این[/font][/right][right]
[/right][right][font="Tahoma"] در ضمن خود zii هم dialog داره شاید به دردتون بخوره: CJuiDialog[/font][/right][right][/rtl][/right]
بخصوص این که در zii هم لحاظ شده اما مشکل اینجاست که وقتی میایم با اجرای user/creat فرمی برای ایجاد یک user جدید نمایش بدیم جاوا اسکریپت های Form validation با جاوا اسکریپت های Dialog میرن تو دل هم دیگه. رفرنس jQuery هم نتونست کمکی بکنه چون دلیل اصلی مبتدی بودن بنده در Yii هست.
با تشکر از همراهی کلیه دوستان عزیز تا اینجا. به اطلاع می رساند:
[b]
مطالب زیادی در همین فورام و همچنین ویکی yii موجوده که تا حد امکان دارم بررسی می کنم. مثل CJuiDialog for create new model که برای آشنایی خوبه اما در خصوص مچ بودن با enabled CSRF ممکنه دچار اشکال بشه
این یکی کامل تره و خیلی هم سنگین!: eupdatedialog
اما برای کاربرد CJuiDialog جهت نمایش و یا ایجاد یا به روز رسانی یک رکوردمثلا برای user/creat یا user/update اگر مثالی یا توتوریالی جایی دیدن که مناسب، سبک و کامله، ممنون میشم معرفی کنند تا رفرنسی برای سایر دوستان هم باشه