جابجایی منو

[size="4"][rtl]سلام دوستان

اگه بخوایم منوی سمت چب رو بیاریم سمت راست باید چیکار کنیم؟

هرکاری می کنم نمی شه

[/rtl][/size]

[font="Tahoma"][rtl]باید فایلهای CSS تم رو تغییر بدین.[/rtl][/font]

[size="5"][rtl]اگه بفرمایید چه تغیری توی کدوم کلاس یا id باید بدیم ممنون می شم[/rtl][/size]

[font="Tahoma"][rtl]توی column2.php جای دوتا div رو عوض می کنیمجای منو عوض می شه، دیگه برای تنظیمات دقیق ترش میریم سراغ css[/rtl][/font]

[rtl][font="Tahoma"]با سلام و احترام

روش مطرح شده در بالا کار رو راه میندازه اما باعث مشکلات دیگری می تونه باشه چون راه حل اصولی محسوب نمیشه

در فایل screen.css خطی هست به شکل زیر[/font][/rtl]

.column, .span-1, .span-2, .span-3, .span-4, .span-5, .span-6, .span-7, .span-8, .span-9, .span-10, .span-11, .span-12, .span-13, .span-14, .span-15, .span-16, .span-17, .span-18, .span-19, .span-20, .span-21, .span-22, .span-23, .span-24 {float:left;margin-right:10px;}

[rtl][font="Tahoma"]انتهای این خط رو باید به شکل زیر اصلاع کنید تا ستون ها از راست به چپ نمایش داده بشن. البته تغییرات کوچک دیگری هم باید در همین فایل و سایر cssها بدین تا همه جیز راست به چپ باشه[/font][/rtl]

.column, .span-1, .span-2, .span-3, .span-4, .span-5, .span-6, .span-7, .span-8, .span-9, .span-10, .span-11, .span-12, .span-13, .span-14, .span-15, .span-16, .span-17, .span-18, .span-19, .span-20, .span-21, .span-22, .span-23, .span-24 {float:right;margin-left:10px;}

[font="Tahoma"][rtl]ممنون

به نظر این روش راحت تر میاد، ولی من این رو هم به فایل های css ام اضافه کردم و الان پروژه بدون مشکل داره کار می کنه[/rtl][/font]

body {

text-align: right;

direction: rtl;

}

[font="Tahoma"][rtl]سلام

راستش من اومدم روش شما رو هم امتحان کنم ولی اصلا تاثیر نداره؟

هیچ راست به چپ نمی شه

[/rtl][/font]

[font="Tahoma"][rtl]

سلام

احتمالا شما ستون ها رو که در پست قبلی به عنوان راهکار برای جابجابی منوهاتون جابجا کرده بودید، هنوز به حالت اول برنگردوندید.

این روش کار می کنه و ستون‌ها رو از سمت راست به چپ میچینه. نگاهی به انتهای خط در css من بکنید. تفاوت کاملا واضحه

در ضمن پس از تغییر در CSS باید کش بروزر رو هم پاک کنید تا نسخه جدید دانلود بشه و تغییرات اثر کنند.

[/rtl][/font]

[font="Tahoma"][rtl]چرا، اونارو هم پاک کردمassets ها رو هم پاک کردم که از اول تولید بشن ولی …کلا همه تغیرات رو برگردوندم و از چیزایی که شما گفتید استفاده کردمآخر اون خط رو هم دیدم و اضافه کردم[/rtl][/font]