مشکل در نصب نسخه جدید فریم ورک

[font="Tahoma"][rtl]

سلام دوستان. من روی لینوکسم آخرین نسخه php رو دارم ولی نمیتونم از کامپوزر دانلود و نصبش کنم[/rtl]

Warning: This development build of composer is over 30 days old. It is recommended to update it by running "composer.phar self-update" to get the latest version.

[Composer\Downloader\TransportException]                                                     	

The "https://packagist.org/packages.json" file could not be downloaded: Failed to enable crypto  

failed to open stream: operation failed                                                      	

create-project [-s|--stability="..."] [--prefer-source] [--prefer-dist] [--repository-url="..."] [--dev] [--no-dev] [--no-plugins] [--no-custom-installers] [--no-scripts] [--no-progress] [--keep-vcs] [--no-install] [package] [directory] [version]

[/font]

[font="Tahoma"][rtl]قبل از هر چیز composer رو آپدیت کن و دوباره تست کن.

php composer.phar self-update

[/rtl][/font]

[font="Tahoma"][rtl]مشکل همینه آپدیت هم نمیشه.[/rtl][/font]

[rtl][font="Tahoma"]

پس حتماً یه جوری درست میشه! ;)

[color="#C0C0C0"]پ.ن: پاسخ من با کنایه بود، امیدوارم متوجه منظورم شده باشی دوست من :)[/color]

[/font][/rtl]

[font="Tahoma"][right]سلام دوستان من هم همین مشکل رو دارم, شنیدم دیگران هم کمابیش این مشکل رو دارند و البته شنیدم که دلیل اون یک جور فیلترینگ خاص هست.

منظورم پروتکل ssl و پورت 443 هست.

عجیب این هست که مرورگر باز میکنه ولی composer نه

البته دتا دیروز curl هم installer رو هم نمیگرفت ولی امروز که امتحان کردم دانلود میکنه

و لی همچنان با اتصال به سرور سایت packagist مشکل داره

[/right][/font]

[right][rtl][font="Tahoma"]

سلام

آره این بلای جدیدیه ک حدودا یه ماهی هست نازل شده. و هدیه کمیته فیلترینگ ه به ما. سر در نمیارم ک چیکار کردن ssl تو مرورگر ها مشکل نداره اما با کنسول هیچ کار نمیشه کرد

تازه فقط composer نیست، من دیگه به repository های bitbucket هم نمیتونم کامیت کنم. همین ارور رو میده. رفتم تو تنظیمات اش ssl رو غیرفعال کردم تا درست شه.

با اومدن Yii 2 دیگه خیلی به composer نیاز خواهیم داشت و اینم وضعشه

واقعا که… <_<

[/font][/rtl][/right]

[right][font="Tahoma"]سلام مجدد خدمت دوستان

کسی تا حالا موفق شده این ساز و کار رو دور بزنه اگه شده لطفا بگه چطوری این کار رو کرده.

دارم دیوانه میشم بخاطر این کار غیر کارشناسی بالا دستیها از برنامم کلی عقب افتادم [/font][/right]

[rtl][font="Tahoma"]vpn و kerio و امثالهم رو تست کن اگر نشد و البته مرتب هم نمیخوای از composer استفاده کنی، شاید تنها راه ممکن این باشه روی یه vps غیر ایران به صورت remote وصل بشی و بعد از انجام دستورات مربوطه و دانلود، اون رو zip و دانلود کنی! چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه!

[/font][/rtl]

[font="Tahoma"][right]سلام

من از سایفون استفاده کردم اونم با کلی دردسر از توی VirtualBox و روی ویندوز آخه من از لینوکس استفاده می کنم

ولی این پورت لعنتی ۴۴۳ روی اس اس ال جواب نمیده که نمیده که نمیده :angry:

حالا واقعا ارزش داره برای چند تا بسته که روی هم رفته یک مگ هم نمیشن وی پی اس بگیرم…؟ :unsure: >:( ??? :angry:

چرا کسی دلش برای ما برنامه نویسا نمیسوزه؟

ییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی…

کمک…[/right][/font]

[rtl][font="Tahoma"]حالا چه اجباریه حتماً از composer استفاده کنی، خب معمولاً تمامی پروژه ها نسخه pack zip شده هم در کنار اون قرار میدن، همین yii هم نسخه zip داره که همه بسته ها توش هست و فقط کافیه دانلود و extract کنی. همینکارو کن و خودتو اذیت نکن.

[/font][/rtl]

[font="Tahoma"][right]عزیز دل آره حرف شما درسته ولی وقتی که بخوای extension به پکیج اصلیت اضافه کنی چی؟

من سیمفونی دو دارم و ۱۰ روزی میشه که می خوام روش sonataAdminBundle نصب کنم فقط مسئله دانلود نیست بلکه من نمی دونم چه تغییراتی رو توی چه فایل های اطلاعاتی اعمال کنم ؟

شما می دونی؟ من هرچقدر سعی کردم نشد… کمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک :angry: [/right][/font]

[right][rtl]

[font="Tahoma"]من هم بعضی مواقع این مشکل رو داشتم (مثلا موقع استفاده ار NuGet) گاهی اوقات موقع update علاوه بر اینکه فایلهای جدیدی دانلود میشه توی فایهای قدیمی هم تغییراتی ایجاد میشه مثل فایلهای کانفیگ. تنها راهش استفاده از قندشکن هست گوگل کنید تا کارتون راه بیفته…[/font]

[/rtl]

[/right]

[font="Tahoma"][rtl]ابتدا لطفاً متنتون رو RTL بنویسید.

من از این سیستم هایی که استفاده میکنید استفاده نکردم، اما معمولاً یک extension افزونه ایه که به طور مستقل کار میکنه، بنابراین برای آپدیت اون دانلود آخرین نسخه و extract بجای فایلهای قدیمی می بایست مسئله رو حل کنه.

اگر هم نگران تغییر هسته فریم ورک هستید که تغییر در هسته سورس اون هم کلاً اشتباه هست و برای آپدیت به همون روش قبلی استفاده میشه.

ولی در این مورد خاص (پروژه ای که عنوان کردید) ظاهراً اینطور که معلومه این یک CMS مستقل بر پایه سیمفونی هست که مرتب بروز میشه و همزمان شما هم میخواید تغییرات سفارشیتون رو در اون اعمال کنید. اگر همینطو باشه بازهم من فکر نمیکنم نیازی به استفاده از composer و پکیج های phar باشه، کافیه یک fork بگیرید و با git یک clone از پروژه روی سیستم محلیتون بگیرید و توسعه رو روی fork خودتون انجام بدید و همیشه fork رو از شاخه اصلی پروژه توسط git آپدیت کنید.

پورت های مرتبط با git هم اینجا که من استفاده میکنم باز هستند.

حتی اگر بازهم همه صحبت های من رد باشه، با توجه به اینکه شما گفتید تازه میخواید پروژه رو استارت بزنید، در چنین حالتی حتماً دانلود zip آخرین نسخه کار رو راه میندازه، سپس پکیج های مورد نیاز اگر توش نبود به فایل composer.json مراجعه کنید و پکیج های مورد نیاز و مسیرهاشون رو که در اونجا نوشته به طور دستی دانلود و extract کنید.

[/rtl][/font]

[rtl][right][font="Tahoma"]سلام دوستان عزیز و البته جدیدمقضیه این هست که بطور پیش فرض روی سیمفونی یک سری افزونه ها قرار داره و من می خوام افزونه های دیگه ای هم به اونها اضافه کنم که به طور خاص می تونم به sonata-admin-bundle اشاره کنم.متاسفانه در این مورد باز هم با برنامه های فیلتر شکن مشکلم حل شد( عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ) بله دیگه ولی این مورد به من نشون داد که جنگ همیشه تلفات داره حتی اگه جنگ جنگ اطلاعات باشه[/font][/right][/rtl]

[right][rtl][font="Tahoma"]

حالا این وسط دقیقا عدو کیه و کی داره با کی میجنگه؟ :D

[/font][/rtl][/right]

[right][rtl][font="Tahoma"]سلامراستش نمی خوام یک جواب کش دار بدم ولی دید من اینه که من فکر میکنم دشمن واقعا وجود داره بنظر خیلی ها یکی از چیز هایی که بعنوان ارزش تلقی میشه این هست که یک آدم با نظام حکومتی که حاکم بر جامعه اش هست مخالفت کنه خوب اگر دلایل قانع کننده ای وجود داشته باشه بنظر من این یک ارزش هست ولی اگر این نظام منطبق بر افکار شما باشه و باز هم با اون مخالفت کنید از هر دیدگاهی که ببینیم من نوعی که چنین تصویری در ذهنم دارم یک احمقم فرقی نداره سوسیالیست یا دموکرات یا … باشم. من میگم بیاید از دید برنامه نویسی به این قضیه نگاه کنیم آیا شما نظامی رو در این جهان میشناسید که فاقد باگ باشه یا باگ یکی از اونها کمتر از دیگری باشه این رو از نمودار های آماری و از بعدهای اقتصادی تراکم ثروت قدرت و سلامت ببینید اما دلیل خیلیها چیه بنظر من خیلیها دوست دارن روابط بدون دردسر با جنس مخالف داشته باشن که میبینیم بصورت افزایش آمار طلاق خودش رو در جامعه مانشون داده و یا از دزدی ۳۰۰۰ میلیاردی همه ما ناراحت شدیم اما بیاید بجای این که یک برنامه معیوب رو Shift+Del کنیم و یک برنامه معیوب دیگه نصب کنیم برنامه ای که این همه براش وقت و هزینه کردیم رو رفع باگ کنیم.دشمن هر کسی هست که بخواد با فشار بر روی نقطه ضعف های نظام مورد علاقه من ما رو با مشکل روبرو کنه یک چیز دیگه هم باید بگم و اون اینه که یک مجموعه بزرگ در نهایت از بلوک های ریزی ساخته شده که برای مثال به بدن خودمون می تونم اشاره کنم اما وقتی این بلوک های ریز از نظم حاکم بر سیستم تبعیت نکنند تبدیل به سرطان خواهند شد همه ی ما می دونیم که پارتی بازی سبب اصلی پایمال شدن حق خیلیها در ایران عزیز مااست ولی اگر براتون پیش اومده باشه می دونید که پارتی در واقع یا منم یا پدر من و یا اطرافیان من چیزی که به کام من و به اسم نظام من تمام میشه.با من موافقید؟[/font][/rtl][/right]

[right][size=2]را توضیح دهید.Yii2[/size][size=2] [/size][size=2] [/size][size=2] [/size][size=2]در فریم ورک[/size][size=2]composer[/size][size=2] [/size][size=2]را [/size][size=2]بدون نیاز به[/size][size=2] [/size][size=2] yii2-app-advanced-master[/size][size=2]نحوه نصب تمپلیت[/size][size=2] [/size][/right]

[left][left][center][font="Tahoma"][right][left]سلام وقت همه دوستان بخیر

دو روزه که با این فرم ورک آشنا شدم ولی واقعا نمیدونم چطور باید کار با این نسخه 2 و هرچی در مورد آموزشها هیچ ربطی به دو نسخه 2 نداره و حتی در فایل نصبی که از سایت گرفتم دمو برای دو داخل فایل دانلودی نبود.

نمیدونم چطور باید کد نویسی کرد میشه راهنمایی بفرمایید محیط کد نویسسش کجاست و چطور می تونم شروع کنم

پی دی اف های آقای علی برجیان رو هم مطالعه کردم ولی مشکل در اینجاست که وقتی دستور رو تایپ می کنم yiic رو اصلا نمیشناسه و اخطار میده بهش[/left][/right][/font][/center][/left][/left]