[right]سلام دوستان ، خسته نباشید ، یه سوال داشتم ، من می خوام تو صفحه ی اول سایتم از جستجوی پیشرفته ای که در صفحه ی
admin
هست استفاده کنم، اما می خوام وقتی بر روی دکمه ی جستجو کلیک شد، به یه صفحه ی دیگه بره و اطلاعات رو اونجا نشون بده ، در واقع توی صفحه ی ادمین، جستجوی پیشرفته ای که وجود داره، جدولی که واقع در همون صفحه هست رو آپدیت می کنه ، اما من چون توی صفحه ی اول سایتم می خوام از قابلیت جستجوی پیشرفته استفاده کنم، نمی خوام اطلاعات توی همون صفحه نمایش داده بشه بلکه می خوام به یک صفحه ی جدید بره، چه جوری می تونم این کار رو انجام بدم ؟[/right]
برای نوشتن جستجو معمولا هر برنامه نویس روش خودش رو داره بنده روش زیر رو پیشنهاد می کنم
اول فرم جستجویی ایجاد کنید و مقادیر ارسالی رو در کنترلر دریافت کنید
سپس اعتبارسنجی های لازم رو روی مقادیر انجام داده به مدل ارسال کنید
در مدل با چک کردن پر یا خالی بودن مقادیر کوئری رو بسازید یعنی برای هر مقدار شرط پر بودن را بررسی کرده در صورتی که شرط برقرار بود آن مقدار و فیلد مربوطه را در کوئری بیاورید.
در تولید کوئری مقادیری که ثابت نیستند را با دستور like چک کنید. برای مثال کلمه ای را در عنوان ، توضیحات و کلمات کلیدی مطالبتون میخواید پیدا کنید میتونید از لایک کمک بگیرید.
[font="Tahoma"] [rtl]چون خیلی خیلی روی این مسئله که در یک صفحه جدید باز بشه تاکید داشتی، فکر میکنم اصل سوالت همین بود. اگر حدس من درست باشه خب پاسخ سادست. در کد نمونه زیر (که مربوط به بخش سرچ صفحه admin هست)[/rtl]