ساخت ساب دایرکتوری داینامیک

[right]سلام دوستان ، یه سوال داشتم ، من دارم روی یک پروژه کار می کنم که به این صورت هست : مدیر سایت می تونه یک کنفرانس درست کنه مثلا به نام الکترونیک ، بعد یه کنفرانس دیگه به اسم مخابرات ، حالا هرکدوم از این اسم ها یک ساب دایرکتوری بشه مثلا اولی با آدرس

test/index.php/electronic[/right]

[right]و دومی هم بشه test/index.php/mokhaberat[/right]

[right]بعد هرکدوم از این آدرس ها مثل یک سایت جداگانه عمل کنه ، مثلا وقتی آدرس اول زده می شه، فقط اطلاعاتی نمایش داده بشه که مربوط به اکلترونیک هست و یا تو لینک دومی فقط اطلاعات مربوط به مخابرات از دیتابیس خونده بشه و نمایش داده بشه، برای هر مطلبی هم که تو دیتابیس ثبت شده، آیدی ای که نشان دهنده ی این باشه که این مطلب مربوط به مخابرات هست یا الکترونیک، ذخیره شده، چه طور می تونم این کار رو پیاده سازی کنم ؟ کنفرانس ها هم داینامیکه ، مدیر هر چقدر که بخواد می تونه کنفرانس جدید اضافه کنه

. من الان مشکلم این هست که وقتی روی لینک یک کنفرانس کلیک می کنه و وارد محتویات اون میشه، چه طوری میشه آیدیه اون کنفرانس رو تو همه ی صفحات داشته باشم تا بتونم کوئری بزنم روش و اطلاعات مربوط به اون کنفرانس رو فقط نشون بدم ؟[/right]

[right]می تونی توی سشن ذخیره کن

یه راه دیگه ش اینه که ساب دامین ایجاد کنی براش

ینی با urlManager ساب دامین ایجاد کنی

من اینکارو نکردم تا به حال ولی دیدم که کردن[/right]

[font="Tahoma"][rtl]نمیدونم دلیل استفاده از شاخه برای هر کنفرانس چیه ولی به نظر من منطقی نیست.

هر کنفرانس رو به صورت یک رکورد از یک تیبل در دیتابیس ذخیره کن.

بعد از اون به تناسب مقدار id که از url میگیری میتونی به اون رکورد خاص رجوع کنی.

که البته میتونی با url manager روی url ها کار کنی تا بهینه تر بشن و به فرمی که مد نظره نزدیک بشی.

در نهایت وجود فولدرهای مرتبط با کنفرانس نمیتونه مشکلی ایجاد کنه و از اونها میتونی تنها و تنها برای نگهداری فایلهای مرتبط با هر کنفرانس استفاده کنی که البته صرفاً یک طبقه بندی فیزیکی برای وب مستره و برای کاربر فرقی نمیکنه.

امیدوارم تونسته باشم سرنخ هایی بدم.

[/rtl][/font]