تعریف یک کنترل و مدل ساده

[font="Tahoma"][rtl]

سلام دوستان. من روی دموی hello world دارم کار میکنم و اونو توسعش میدم. فایل کنترلر رو به این صورت دارم:[/rtl]

class SiteController extends CController

{

public function actionIndex()

{

$this->render('index');

}

public function actionError()

{

if ( $error = ِYii::app()->errorHandler->error )

{

if ( Yii::app()->request->isAjaxRequest)

echo $error['message'];

else 

$this->render('error' , $error);

}

}

}

[rtl]و تو فایل index.php[/rtl]

echo 'salam';

[rtl]الان یه دیتابیس ایجاد کردم و فایل کانفیگ رو به این شکل دارم:[/rtl]

return array(

'basePath'=>dirname(__FILE__).DIRECTORY_SEPARATOR.'..',

'name'=>'My Web Application',

'import'=>array(

'application.models.*',

'application.components.*',

),

'modules'=>array(

'gii'=>array(

'class'=>'system.gii.GiiModule',

'password'=>'a',

'ipFilters'=>array('127.0.0.1','::1'),

),

),		

'db'=>array(

'connectionString' => 'mysql:host=localhost;dbname=exam1',

'emulatePrepare' => true,

'username' => 'root',

'password' => 'a',

'charset' => 'utf8',

),

'errorHandler'=>array(

'errorAction'=>'site/error',

),

);

[rtl]الان میخوام یه کنترلر ساده بدون استفاده از Gii ایجاد بکنم. به این صورت که دیتاهای دیتابیس رو نشون بده.فعلا کار خاص دیگه ای نمیخوام بکنم حالا مدل و کنترلر رو به چه صورت بنویسم؟

و از AR میخوام استفاده کنم.برای استفاده باید یه فایل جدید کنترلر ایجاد کنم؟ میشه راهنمایی کنید؟ ممنون میشم

[/rtl]

[/font]

یه بار با جی بساز

بعد ببین توش چی نوشته

[font="Tahoma"][rtl]من فایل دموی hello world رو دارم توسعه میدم. به جز چند تا فایل چیزی ندارم. میخوام با مفاهیم و اصول اولیه کدنویسی با این فریم ورک آشنا بشم برای همین نمیخام از gii استفاده کنم.[/rtl][/font]

[rtl]پیشنهاد میشه که از Gii استفاده کنید و قت خودتون را صرف بخش های مهمتر کنید.

به هر حال، در شاخه models یک فایل php با نامی که می خواهید بسازید ایجاد کنید. فراموش نکنید که اگر اول حروف نام فایل را بزرگ بنویسید و بهتره که هم نام با نام جدول شما در دیتابیس باشه. این ها قوانین قراردادی است شما می تونید پیروی نکنید. داخل فایل مدل، نام کلاستون را هم نام با نام فایل بدون پسوند php. بدید. این کلا از کلاس CActiveRecrod ارث گرفته می شود.

شما یک سری متد ها را برای شروع لازم دارید بهتره که لینک زیر را یه نگاهی بندازیر:[/rtl]

http://www.yiiframework.com/doc/guide/1.1/en/database.ar#defining-ar-class

[rtl][font="Tahoma"]شما بجای اینکه توی خونه بشینی فکر کنی که یه چرخ چگونه ممکنه ساخته بشه، از خونه برو بیرون یکم به چرخ های فراوان ماشین هایی که در سطح شهر تردد میکنند نگاه کن، مطمئناً جرقه هایی در ذهنت شکل میگیره که خیلی سریعتر و بهتر میتونی مسئله رو حل کنی.

راهی که داری میری اشتباس. همونطور که دوستان هم اشاره کردند، به پروژت GII رو اضافه کن، با اون یک مدل ساده بساز و بعد نگاه کن درون اون چه چیزهایی هستند، اونها رو یاد بگیر و بفهم، بعد که به همه اون مفاهیم مسلط شدی، میتونی GII رو حذف کنی و 10 بار به سادگی و سرعت هی مدل دستی بسازی و پاک کنی ;)

خوشحال باشی :)

[/font][/rtl]