[list=1][]استفاده از renderPartial() برای زمانی که شما یک ویوی خاصی را می خواهید در جایی مشخص از ویویی دیگر نمایش دهید.[]استفاده از CPortlet که می تواند سایدبار کناری را برایتان فراهم کند. البته در فایل /layout/column2.php که مربوط به سایدبار میشه.[*]در غیر این صورت تمامی مواردی که قصد دارید در یک ویوی خاص نمایش دهید باید در کنترلر مربوطه داده های آن را تأمین و به آن ویو ارسال کنید.[/list][/rtl]
[right]خیلی ممنون از پاسخگوییتون دوست عزیز ، توی مورد اول چه جوری میشه یک ویو رو توی یک ویوی دیگر
include
کرد ؟
و در مورد سوم ، منظورتون این هست که من توی کنترلر ام ، تو فانکشن های مختلف کوئری هام رو بنویسم و
بعد همشون رو به یک ویو ارسال کنم؟ من الان دقیقا مشکلم همین هست و توی کنترلرهای مختلف کوئری زدم و به یک ویو ارسال کردم ، اما توی اون ویو فقط میشه یکبار از
[rtl]ببنید برای مورد سوم هم مثلا در پروژه بلاگ، صفحه اول شما همان کنترلر post شما هست و می خواهید در همان صفحه اول مثلا در پایین صفحه کامنت ها را هم نمایش بدید، شما باید توی کنترلر actionIndex() کنترلر post بیاید یک متغییر برای گرفتن اطلاعات از مدل comment در نظر بگیرید و در نهایت جایی که می خواهد رندر کند این طوری عمل می کنید:[/rtl]