سلام . من دو روزه دنبال همچین ماژولی می گردم ولی با همش مشکل دارم … کسی نیست که خودش امتحان کرده باشه و جواب گرفته باشه ؟ لطفا کمک کنید
سلام . من دو روزه دنبال همچین ماژولی می گردم ولی با همش مشکل دارم … کسی نیست که خودش امتحان کرده باشه و جواب گرفته باشه ؟ لطفا کمک کنید
من با eajaxUploader کار کردم
خوب بود
آپلود فایل واقعن ساده ست. به نظرم می تونی خودت هم بنویسی
واقعن راحته
آپلود اجکسی سادست، شما در کنترلر کار خاصی قرار نیست انجام بدید و همون کدهای آپلودی که در گذشته داشتید رو مینوسید، اما برای ارسال عکس یا فایل از ویو به کنترلر از کلاسهای اماده میتونید استفاده کنید که نمونش رو ضمیمه می کنم
فایل رو به پروژه اضافه کنید و از طریق کد جاوااسکریپت زیر عمل آپلود انجام بدید.
<script language="javascript">
function upload()
{
if($('#files').val())
{
$.fileUpload1
(
{
type: 'POST',
url:'<?php echo Yii::app()->baseUrl; ?>/site/ajaxuploader',
secureuri:false,
fileElementId:'files',
dataType: 'json',
data:{},
success: function (data, status)
{
alert(data.msg);
},
error: function (data, status, e)
{
alert(e);
}
}
)
}
else
{
alert('No File');
}
}
</script>
<form name="form" id="form" action="" method="POST" enctype="multipart/form-data">
<input id="files" type="file" size="30" name="files">
</form>
<button type="button" onclick="upload()">Ajax Upload</button>
اگه میشه این سوال من رو جواب بدید دوست عزیز … این خارجیا که چیزی نگفتن
http://www.yiiframework.com/extension/eajaxupload/#c14500
ممنون
مرسی از راه حل خوبت ولی بنده می خوام یوزر وقتی آپلود رو میزنه ببینه که آپلودش تو چه مرحله ای هست یا چند درصد ازش آپلود شده … اگه شرمنده من تو yii تازه کارم و میدونم شاید برای شما این مسائل ابتدائیه … اگه بتونید در رابطه با eajaxupload کمک کنید ممنون میشم
[font="Tahoma"] [rtl]
من هم قبلاً با eajaxupload کار کردم به نظرم خوبه.
البته این هم هست:
http://www.yiiframework.com/extension/xupload/
مطمئن بشو وقتی فرم سابمیت میشه به همون کنترلر میای (مثلا یه چیزی echo کن که مطمئن بشی)
مطمئن بشو مسیر شاخه که فایل باید توش آپلود بشه صحیحه و شاخه upload رو قبلاً ایجاد کردی و سطح دسترسی نوشتن داره
[/rtl] [/font]