راهنمایی و کمک در زمینه نحوه ایجاد و تغییر پوسته

با سلام

بنده در حال توسعه یک سایت متن باز هستم که در آن از یی استفاده شده است

دو کاری که بنده در حال حاظر با آنها به مشکل برخورده ام اینکه نمی توانم ساختار رو راست به چپ کرده (کلا) و اینکه چطور پوسته و قالب را تغییر دهم

از دوستان ممنون می شوم که راهنمایی کنند

همچنین اگر کسی مایل است که این کار را به صورت پروژه ای (با پرداخت هزینه) انجام دهد ممنون می شوم که اعلام آمادگی کند

بنده زمان کوتاهی برای راه اندازی این سایت دارم

با تشکر

[font="Tahoma"] [rtl]

سلام دوست عزیز،

مسئله شما بیشتر HTML/CSS مربوط است. برای راست به چپ کردن سایت بایستی در CSS به عنوان مثال از کد زیر استفاده کنید:

[/font][/rtl]

[font="Tahoma"]

html {

direction:rtl;

}

[/font][font="Tahoma"][rtl]

درمورد تغییر قالب، در ریشه سایت یک شاخه به نام themes ایجاد کنید و سپس یک شاخه به عنوان شاخه قالب و در آن شاخه views را قرار دهید.

ساختار دقیقتر و جزئیات بیشتر در مورد ساخت قالب را در اینجا دنبال کنید:

http://www.yiiframew…g#using-a-theme

[/rtl] [/font]

[right]ممنون بله همان طور که گفتید از طریق

rtl

این کار را می شود انجام داد و من هم انجام دادم ولی مشکل اینکه در مورد فرم و بخش ثبت داده عنوان آنها همراه با جهت ورودی ها عوض نمی شود

در واقع چون سیستم چند زبانه است می خواهم بدونم میشه آنها را به صورت اتوماتیک نیز تغییر داد.

در ضمن می خواهم بدونم آیا برای ویرایش این پوسته ها نرم افزاری خاصی است چون همرا با پی اچ پی است ویرایش آنها سخت می شود

( من به دنبال یک راه سریع هستم(

آیا تغییر اندازه منو یا اسلایدشو و کانتکس نیز از همین را ه انجام می شود

ممنون می شوم که راهنمایی خوب خود را از من دریغ نکنید[/right]

[font="Tahoma"][rtl]

سلام،

فرقی نداره، در هر صورت برای چپ به راست کردن یا راست به چپ کردن هر نوع المانی در صفحه، چه یک div چه یک textbox یا فرم، میبایست از CSS استفاده شود.

بدین روش هم میتونید کد CSS رو به textbox الحاق کنید:

[/rtl]

echo CHtml::textField('sample', '', array('style'=>'direction:rtl'));

[rtl]

برای طراحی و تغییر قالب هم ظاهراً برنامه artisteer وجود داره که البته من امتحانش نکردم. شاید این راهنما بتونه کمکتون کنه:

http://www.yiiframew…r-theme-to-yii/

[/rtl][/font]