استفاده از گی بدون اکتیو رکورد

[rtl]

سلام

در منابع گفته شده که ابزار Gii به طور اتوماتیک مدل ها و کدهای CRUD رو بر مبنای استفاده از اکتیو رکورد ایجاد می کنه

از طرفی عطف به مطالعات انجام شده تمایلی به استفاده از اکتیو رکورد ندارم و ترجیه میدم با DAO یا Query Builder در Yii کار کنم

سوال اینه که ایا میشه به سادگی مدل های تولید شده بوسیله GII رو برای استفاده از DAO یا query builder

تغییر داد؟

در این صورت همچنان میشه از Data validation ها به همان صورت استفاده کرد؟

آیا منبعی برای راهنمایی موجوده؟

[/rtl]

[rtl]تا جایی که من در سایت دیدم استفاده از active record توصیه شده مگر این که کویری شما سنگین باشه یا این که بهینه بودن خیلی براتون مهم باشه.

واقعا activerecord برای کارای معمولی که gii تولید می کنه خیلی عالیه

[/rtl]

[rtl]

از توجه شما ممنونم

بله. دقیقا بهینه بودن برام خیلی مهمه و از طرفی در سایت های دیگه خواندم که AR در مواجهه با داده های زیاد یا چند زبانه دچار اشکال میشه.

اما مشکل اصلی من الان اینجاست که من زمان خیلی کمی برای توسعه پروژ فعلیم دارم و وسط کار از فریم ورک قبلی به Yii مهاجرت کردم و خلاصه زمان چندانی برای اموزش ندارم و باید هرچه زودتر تمومش کنم تا بعدا بر حسب ضرورت اصلاح یا بهینه بشه.

من عادت داشتم که sql استفاده کنم و نگرانم که آشنایی و یاد گرفتن AR برای من زیادی زمان بر بشه

[/rtl]

[rtl]اگ الان یک وقت کمی بگذاری . کدهای تولید شده gii و آموزش های ar رو نگاه کنی مطمین باش بعدا در وقتت صرفه جویی خواهد شد

می تونی جاهایی که نیاز داره از روابط بین جداول استفاده کنی فعلا از ar استفاده نکنی چون پیچیده تره . این رو نگاه کن

[/rtl]

ar

relational active record