سطح دسترسی

من می خوام برای کاربرام سطح دسترسی بذارم و اینکه این سطح دسترسی باید به گروه های کاربری اطلاق بشه

ممکنه راهنماییم کنید؟

[font="Tahoma"][rtl]

[/font][right][font="Tahoma"]آموزش کاملش رو از اینجا ببینید (فایل pdf)

[/font][/right][font="Tahoma"]

[/rtl]

[/font]

فایل ها باید دقیقا کجا قرار بگیره

ضمنا این همه فایل!!

سنگین نمیشه؟

[font="Tahoma"]

[rtl]

[/font][right][font="Tahoma"]RBAM یک توسعه برای Yii هستش که به شکل یک ماژول کامل ارایه شده است

کاری که لازمه انجام بدید

1- از آدرس اینجا توسعه رو دانلود کنید و در پوشه ماژولهای پروژه اکسترکت کنید.

2- ماژول نصب شده را در فایل config تعریف نمایید مثل :

[/font][font=“Tahoma”]‘modules’=>array( ‘rbam’=>array( // RBAM Configuration ), ),[/font]

[font="Tahoma"]3- ماژول آماده است و می تونید توی پروژه از اون استفاده کنید

برای آموزش نحوه کار یا از راهنمایی که معرفی کردم استفاده کنید و یا از برنامه Demo ارائه شده استفاده کنید.

حجم ماژول در حدود 632 کیلوبایت هستش که خوب البته زیاده ولی توجه دارید که قرار نیست همه کلاسها یکجا فراخوانی و اجرا بشند

و کلا در Yii تابع در زمان فراخوانی بارگزاری می شه بنابر این نگران سایز ماژول نباشید

در مورد نحوه استفاده از این ماژول اگر سوالی داشتید همینحا مطرح کنید.

[/font][left] [right] [/right][/left][/right][font="Tahoma"]

[/rtl]

[/font]

من فایل های

extract

شده رو توی پوشه

modules

قرار دادم توی

main.php

هم

'modules'=>array(

'rbam'=>array(

// RBAM Configuration

),

),

رو قرار دادم

1. تا اینجا کارو درست انجام دادم؟

2. بعد از این باید چکار کنم؟

[right][font="Tahoma"]قبل از اون می شه بگی چند تا کاربر و چند تا گروه کاربری می خواید داشته باشید و آیا روش خاصی برای ورود کاربران به سایت می خواید به کار بگیرید مثلا ورود از طریق همین سایت یا جای دیگه مثل فیس بوک یا جی میل یا … ؟

و این که پروژتون در چه زمینه ایه و با چه حجمی و میزان امنیت مورد نطرتون چیه؟

اگه برای کارای عادی بخواید استفاده کنید راه حلهای خیلی ساده تر از این ماژول هم وجود داره که می تونید استفاده کنید ؟

[/font][/right]

نه حجم کارم پایین نیست

دارم یه سایت طراحی میکنم که محتوی توش اهمیت داره

منتهی سعی دارم طوری کار کنم که سیستم های اصلی مثل همین سطوح دسترسی و … رو تو هر پروژه از اول طراحی نکنم طوری باشه که یه مدیر سایت بتونه همه ی دسترسی ها رو مدیریت کنه و اگه خواست تغغیرشون بده

البته تونستم درستش کنم الان دارم سعی می کنم ازش استفاده کنم

[right][font="Tahoma"][rtl]

به هر حال یک راه ساده ترشم استفاده از session هاست که حین ورود کاربر مقدار دهی می شه یه راه ساده و کم حجم تر از ماژولی که معرفی شد

موفق باشید

[/rtl]

[/font] [/right]

می تونید یه نمونه از کار با

rbam

رو بذارید ممنون…

http://rbam.pbm-webdev.co.uk/index.php

take a look at here : http://www.yiiframework.com/forum/index.php?/topic/14235-rbam-role-based-access-control-manager/

[right][font="Tahoma"]

جناب برجیان با این ماژول میشه سطح دسترسی های ریز هم واسه سایت تعریف کرد !؟

شما یک شبکه اجتماعی مثل فیسبوک را در نظر بگیرید که مثلاً فلان کاربر گالری رو برای دوستانش باز گذاشته یا دسترسی فلان کاربر رو به قسمت دیدن گالری عکسش محدود کرده ![/font][/right]

[font="Tahoma"][rtl]

بله خوشبختانه تعیین نحوه دسترسی به انواع روشهای مختلف - هر چی که شما لازم داشته باشید - فراهمه

توی فصل چهارم آموزش فارسی من این مطلب رو کامل توضیح دادم

[/rtl][/font]

مرسی - چند فصل از این کتاب اومده !؟