الان امکانات بیشتری رو هم می تونید بهش اضافه کنید.
ما توی ایران هنوز یک سیستم وبلاگ جامع فارسی نداریم
حرفه ای ها که با چیزی مثل وردپرس کار می کنند مردم عادی هم که به بلاگفا اکتفا می کنند!
فکر کنم اگه که این وبلاگ رو استاندارد کنید و امکاناتی رو بهش اضافه کنید و سورس اونو واسه دانلود قرار بدید (مثل دروپال) پروژه جالبی از آب در بیاد. حتی می تونید یک تیم ورک رو واسه کار روی این پروژه تشکیل بدید.
قابلیت های آزاکسی و بصری رو اگه بهش اضافه کنید به اضافه امکانات مثل سیستم های RSS و آمار گیری محبوبیت اونو خیلی سریع بالا می بره
والا خودم قصد اینو داشتم که اپن سورسش کنم. و قصدم هم از اپن سورس کردنش اینه که فارسی زبانهایی که تازه با yii آشنا میشن یه نمونه ای باشه که با روال کد زدن تو yii آشنا بشن .
همونطور که گفتم حدود 1 هفتست که دارم رو این پروژه کار میکنم .و هنوز خیلی کار داره که اسمشو یه سیستم بلاگ گذاشت
ظاهرا وقتی که روی مشاهده پست کلیک می کنیم صفحه بعدی نمایش داده می شه ولی محتواش قفل شده است. صفحه index#/blog/post/35/تست+پست که باز می شه دیگه کاری نمیشه انجام داد فکر کنم time out که براش گذاشتی زیاد باشه یا توی اسکریپت سروری sleep با زمان زیاد تعریف شده؟
بعد از گذشت چند ثانیه درست می شه.
راستی SEO رو که گفتی یعنی چحجوری کار کردی؟ سئو رو توی خود سایت کار کردی؟
قفل نمیشه عزیز صفحه view که فراخوانی میشه خودش دارای یک سری فایلهای جاوا اسکریپت هست که اونها هم باید load بشن به خاطر همینه که شما فکر میکنی صفحه قفل میشه . برا این مشکل یه فکری باید بکنم
در مورد seo هم به عرضتون برسونم معمولا لینکهای ajax که من دیدم مقدار پروپرتی href برابر با # و همون طور که میدونید خزنده گوگل هم دنبال لینک میگرده برای index کردن. اینجا من اومدم هم لینک گذاشتم هم داده ها رو از طریق ajax میگیرم
[font="Tahoma"]من با url مشکلی ندارم سوالم در مورد این روش کار با آزاکس بود که شما انجام می دی یعنی هم رشته تقاضا رو ارسال می کنی هم آدرس رو تغییر می دی که من این روش رو جایی ندیدم تا حالا[/font]
[font="Tahoma"]البته من روشهای ایندکس کردن روبوتهایی مثل گوگل رو می دونم ولی این روش کاری شما یعنی استفاده از آزاکس و بعد لینک به مقصد برام کمی عجیب بود . به همین خاطر سوال کردم که منبعش رو بپرسم[/font]
من لبنک رو گذاشتم برای اینکه هم موتورهای جستجو ایندکس کنن هم اینکه کاربر خواست لینک رو توی یه تب جدید باز کنه ( من خودم خیلی این کار رو میکنم) مشکلی نداشته باشه و هم این که بشه لینک رو بوکمارک کرد
گفتم که تو view که لود میکنه یه سری فایل css و js هست که اونها هم باید لود بشن قبلا تاخیرش زیاد بود اونم به این خاطر لود که jquery.js رو دوباره لود میکرد ولی الان دیگه این مشکل رو نداره