[right][font="Tahoma"] شما از چه مرورگری استفاده می کنید و کدام مرورگر را مناسب تر جهت استفاده طراحان وب می دانید؟
[/font][/right]
[right][font="Tahoma"] شما از چه مرورگری استفاده می کنید و کدام مرورگر را مناسب تر جهت استفاده طراحان وب می دانید؟
[/font][/right]
[right]من از اپرا استفاده می کنم چون سرعت خیلی خوبی داره و تست کردن برنامه برام خیلی توش راحته[/right]
firefox + firebug
من از فايرفاكس استفاده ميكنم.
چون نمونه فايرباگ و تو مرورگر ديگهاي نديدم اصلا فكر اينكه بخوام براي طراحي و پيادهسازي از مرورگر ديگهاي استفاده بكنم و نميكنم.
[font="Tahoma"][right]دوستان
Opera 11
را حتما یه نگا بکنید. پشیون نمی شید.[/right][/font]
chrome va ff har 2 ok hastan, pishnahade man baraye browse az chrome va devel az ff estefade konid, chrome kheyli saboktar va saritar az ff hast. be moroor ba mohite devel chrome ham ashna mishid ke emkanate khoobi dar hade firbug dare
Firefox
fire fox
Development : Firefox with extensions (Firebug / Developer / ColorZilla / … )
Test , Run & Use : Chrome - Firefox - Opera - Safari - IE lt 6 - IE ut 6
[font="Tahoma"][right][rtl]همونطور که همه دوستان فرمودن به نظر من فایرفاکس + فایرباگ بهترینه. البته علیرضا جان هم حق دارن،هم خوبه. کروم هم ابزار تست خوبی داره اما یه خورده بد قلقه (نظر شخصی) در کل من که مجبورم حتما رو IE تست کنم چون توی ایران عوام غیر از ویندوز سیستم عامل دیگه ای رو نمیشناسن و بقیه ماجرا رو هم که خودتون بهتر می دونیـد (نصب اجباری IE روی ویندوز) [/rtl][/right][/font]
[font="Tahoma"][RTL]فایر باگ برای کروم هم وجود داره
برای همین من بیشتر اوقات از کروم و گاهی اوقات هم از فایرفاکس استفاده میکنم[/RTL]
[/font]
[rtl]کار کردن با php مگه بدون فایرفاکس و فایرباگ هم میشه؟
اصلا نمیشه تصورش کرد.
[/rtl]
[right][font="Tahoma"]به نظر من کروم بهترینه و دلیل اصلی من هم روان بودن در کار باهاش در مقابل فایرفاکس و به نظرم فایرفکس یکم محیط
به نظر رسمی میاد …
من از اولین نسخه کروم تا الان تقریبا از تمام تسخه هاش استفاده کردم و به جز مصرف زیاد رم و کش خیلی زیاد
مشکل دیگه ای باهاش نداشتم [/font][/right]
[right]فایرباگ و فاکس جهت تولید
اما کروم واسه استفاده شخصی یه چیز دیگه است.[/right]
فقط فایرفاکس با فایرباگ
من چند سال هست که از فایر فاکس استفاده می کنم …قبلا از اینترنت اکسپلوئر استفاده می کردم که وای که چقدر کند بود که همین الان هم هست