[size="3"]با سلام[/size][size="3"]سلطانی هستم دانشجوی فارغ التحصیل رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه صنعتی اصفهان.[/size][size="3"]بنده نزدیک به 6 ماهی است که به صورت نیمه حرفه ای شروع به کار با این فریم ورک کرده ام.[/size][size="3"]از اینکه در این فروم با شما آَشنا می شوم احساس خوشبختی م کنم و امیدوارم بتوانیم با همدیگر بحث و مشورت کنیم و به درد یکدیگر بخوریم.[/size]
[right]احمد هستم 2 سالی میشه پی اچ پی دارم کار می کنم و تازه می خوام با این فریمورک یی شروع به کار کنم ولی نمی دونم از چه ورژنی برای یادگیری کامل این فریمورک و کار با این فریمورک شروع کنم از 1 یا از 2 … ممنون می شم راهنماییم کنین؟
سلام، علیرضا مختاری گرکانی
پانزده سال سابقه در بخش آموزش/پشتیبانی/استخدام/تست/دمو شرکت تولید کننده نرم افزارهای مالی اداری
دو سال سابقه کدنویسی با دلفی برای شرکت سام پخش
نه ماه کار فشرده در دفتر شخصی، اچ تی ام ال/ سی اس اس/جی کوئری/پی اچ پی و الان هم ایی دو
تاسیس شرکت نرم افزاری برای تولید نرم افزارهای تحت وب و وب سایت های تجارت الکترونیک
سلام
به فروم خوش اومدید ، به دلیل وجود مستندات خوب و راحتی کار معمولا کسی از فروم استفاده نمیکنه ، من خودم فقط برای دیدن گفتگوهای مدیران در مورد بروزرسانی وارد میشم