[size="3"]با سلام[/size][size="3"]سلطانی هستم دانشجوی فارغ التحصیل رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه صنعتی اصفهان.[/size][size="3"]بنده نزدیک به 6 ماهی است که به صورت نیمه حرفه ای شروع به کار با این فریم ورک کرده ام.[/size][size="3"]از اینکه در این فروم با شما آَشنا می شوم احساس خوشبختی م کنم و امیدوارم بتوانیم با همدیگر بحث و مشورت کنیم و به درد یکدیگر بخوریم.[/size]
علی بهاری هستم …
17 ساله …
از مشهد …
حدودا 2 سال هستش که پی اچ پی کار می کنم …
تازه با فریمورک یی آشنا شدم …
[rtl]
[font="Tahoma"]
با سلام به همه دوستانی که جدیدا وارد شدن
امیدوارم که موفق باشید
[/font]
[/rtl]
[right][font="Impact"]سلام امیر فرهادی هستم متولد 1364 از مشهد[/font][/right]
Play2learn.ir
[right]با سلام
امیر هستم از تهران و مشتاق دیدار با همه دوستان
امیدوارم یک روزی هم در ایران برسه که کنفرانس قوی و پرمایه ای راجع به [right]yii [/right]برگزار کنیم
با این اکانت تازه وارد سایت شدم امیدوارم از دانش دوستان بهره مند بشم و اگر چیزی برای عرضه داشته باشم دریغ نمی کنم
امیدوارم ایندفعه نام کاربری و پسووردم رو فراموش نکنم
[/right]
[right]سلام منم خودما معرفی کنم
میلادم 17 از یزد
دانشگام تازه داره شروع میشه
برنامه نویسی های
c,c++,c#,vb,html,php,java,css,flash(action 3)
درحد معمولی بلدم
تازه اومدم تو فریم ورک
yii
و یخورده با این انجمن و این فریم ورک کارم سختهو سعی میکنم یاد گیرم[/right]
[right]احمد هستم 2 سالی میشه پی اچ پی دارم کار می کنم و تازه می خوام با این فریمورک یی شروع به کار کنم ولی نمی دونم از چه ورژنی برای یادگیری کامل این فریمورک و کار با این فریمورک شروع کنم از 1 یا از 2 … ممنون می شم راهنماییم کنین؟
[/right]
سلام و وقت بخیر
بنده محمد علی شهیمیان 29 سال دارم. اهل شیراز هستم
تحصیلاتم لیسانس کامپیوتر هست و در حدود 8 ساله بصورت حرفه ای
PHP, Javascript, SCSS, Bootstrap CSS
و به طور متمرکز با فریم ورک
Yii 2
کار میکنم.
سلام، مهدی معتمدی هستم با 3 سال کار حرفه ای طراحی و توسعه وب از مشهد
معماری فریم ورک را واقعا پسندیدم و قصد دارم برای کارهای آینده از آن استفاده ببرم
متشکر
[right]رضا رمزی
4 سال سابقه
[/right]
09157976583
سلام، علیرضا مختاری گرکانی
پانزده سال سابقه در بخش آموزش/پشتیبانی/استخدام/تست/دمو شرکت تولید کننده نرم افزارهای مالی اداری
دو سال سابقه کدنویسی با دلفی برای شرکت سام پخش
نه ماه کار فشرده در دفتر شخصی، اچ تی ام ال/ سی اس اس/جی کوئری/پی اچ پی و الان هم ایی دو
تاسیس شرکت نرم افزاری برای تولید نرم افزارهای تحت وب و وب سایت های تجارت الکترونیک
اما اینجا چرا اینقدر خلوته؟
کسی هست؟
سلام
به فروم خوش اومدید ، به دلیل وجود مستندات خوب و راحتی کار معمولا کسی از فروم استفاده نمیکنه ، من خودم فقط برای دیدن گفتگوهای مدیران در مورد بروزرسانی وارد میشم