[right][font="Tahoma"][size="3"]با سلام به همه دوستان عزیز بالاخره بعد از پی گیری های زیاد فروم فارسی هم راه اندازی شد. تشکر ویژه دارم از آقای کیانگ مدیر اصلی پروژه به خاطر موافقتشون با راه اندازی فروم فارسی.
دوستان لطفا مطالب خود را در فروم فارسی منتشر نمایید تا باعث افزایش بازدید و ارتقای فروم شود. با تشکر [/size][/font][/right]
[right][font="Tahoma"]سلام خوش آمدید. بله درسته. این کاریه که خیلی وقته میبینم بعضی ها مثل عربها هم شروع به انجامش کرده اند. منتها به قول شما حجمش زیاده و کاره یه روز دو روز نیست و البته باید کاری باشه که استاندارد باشه و با دقت انجام بشه. اگه شما آمادگی شو دارید و علاقه ای هم به انجامش دارید در همین فروم یک تاپیک با این عنوان ایجاد میکنم تا افراد علاقه مند دیگه هم مشارکت کنند و شما خودتون تقسیم بندی و نظارت کار رو انجام بدید. من به عنوان اولین نفر آمادگی خودمو برای مشارکت اعلام می کنم. موفق باشید[/font]
[right][font="Tahoma"]ممنون بامداد . خوش آمدی. اگه بتونید توی آموزش شرکت کنید خیلی خوب می شه. به دنبال یک آموزش جامع به زبان فارسی هستیم. تا ببینیم کی استارت کار رو می زنه. خودم؟ خودت؟. …خودش!!؟
[right][font="Tahoma"][size="2"]خوب اگه می دونید لازمه یک تاپیک با عنوان مثلا "آشنایی با اعضا" ایجاد کنید و اطلاعاتی که لازمه بقیه بدونند رو اعلام کنید تا بگیم.[/size][/font]