تبریک به مناسبت افتتاح فروم فارسی

[right][font="Tahoma"][size="3"]با سلام به همه دوستان عزیز بالاخره بعد از پی گیری های زیاد فروم فارسی هم راه اندازی شد. تشکر ویژه دارم از آقای کیانگ مدیر اصلی پروژه به خاطر موافقتشون با راه اندازی فروم فارسی.

دوستان لطفا مطالب خود را در فروم فارسی منتشر نمایید تا باعث افزایش بازدید و ارتقای فروم شود. با تشکر [/size][/font][/right]

سلام خیلی خوشحال شدم که می بینم ایرانی ها هم اینجا هستند. یک قسمت آموزش را شروع کنید تا همه استفاده کنند. به نظر من با نصب فریم ورک شروع کنید.

[font="Tahoma"][right]

سلام آقاي برجيان.(درست گفتم؟) بابت پيگيريتون براي اضافه كردن زبان فارسي دستتون درد نكنه.

ببخشيد من تو اون درخواست اضافه شده زبان فارسي نتونستم بيام اعلام وجود كنم. مسافرت بودم ايميلم و چك نكرده بودم.

به هر حال خوشحالم كه زبان فارسي اضافه شده.

ايشالله براي رونقش تلاش ميكنم.

نظرتون راجع به ترجمه پيغامهاي فريم ورك به فارسي چيه؟

من اينكار و ميخواستم انجام بدم ولي تعدادش خيلي زياد بود!! بيخيال شدم.

ولي شايد بشه گروهي اينكار و انجام بديم[/right][/font].

[right][font="Tahoma"]سلام خوش آمدید. بله درسته. این کاریه که خیلی وقته میبینم بعضی ها مثل عربها هم شروع به انجامش کرده اند. منتها به قول شما حجمش زیاده و کاره یه روز دو روز نیست و البته باید کاری باشه که استاندارد باشه و با دقت انجام بشه. اگه شما آمادگی شو دارید و علاقه ای هم به انجامش دارید در همین فروم یک تاپیک با این عنوان ایجاد میکنم تا افراد علاقه مند دیگه هم مشارکت کنند و شما خودتون تقسیم بندی و نظارت کار رو انجام بدید. من به عنوان اولین نفر آمادگی خودمو برای مشارکت اعلام می کنم. موفق باشید[/font]

[/right]

سلام

خسته نباشید خدمت علی آقا و بقیه دوستان

من اینجا هم یه باره دیگه تبریک می گم

با آرزوی موفقیت

:D

[right][font="Tahoma"]مرسی عزیز منتظر حضور موثرت در فروم هستیم

موفق باشی[/font]

[/right]

[right]سلام آموزش چی شد؟ برنامه ای براش ندارید؟[/right]

سلام به همه دوستان. ممنونم که پیگیری کردید تا بخش فارسی راه اندازی شه.

و صد البته بگم که این فریم ورک عجب چیز توپیه

ممنون از پیگیری که برای راه اندازی فروم فارسی کردید

من و دوستانم چند وقتی است که با ییی کازر می کنیم ، هر کمکی از دست ما بر می آید دریغ نخواهیم کرد.

با تشکر

[right][font="Tahoma"]ممنون بامداد . خوش آمدی. اگه بتونید توی آموزش شرکت کنید خیلی خوب می شه. به دنبال یک آموزش جامع به زبان فارسی هستیم. تا ببینیم کی استارت کار رو می زنه. خودم؟ خودت؟. …خودش!!؟

[/font] [/right]

با سلام فکر کنم این فاروم محل خوبی برای استارت جامعه گسترش فارسی باشه به همین جهت فکر کنم آشنایی افراد با یکدیگر به سرعت کار کمک کنه

[right][font="Tahoma"][size="2"]خوب اگه می دونید لازمه یک تاپیک با عنوان مثلا "آشنایی با اعضا" ایجاد کنید و اطلاعاتی که لازمه بقیه بدونند رو اعلام کنید تا بگیم.[/size][/font]

[/right]

[right]منم تبریک میگم[/right]

[right][font="Tahoma"]سلام

.

خوشحالم که بخش فارسی هم راه افتاد.

امید وارم منم بتونم مفید باشم.[/font][/right]

[font="Tahoma"]

[rtl]

خوش اومدی دوست عزیز. امیدوارم که بتونیم از اطلاعات شما هم استفاده کنیم

[/rtl][/font]