Multilanguage Lorem Ipsum Text Generator In Bulgarian

Написах тука един малък клас за генериране параграфи на примерен текст на български и английски език. Дано ви хареса и влезе в употреба. Коментарите са добре дошли разбира се.

http://www.yiiframework.com/wiki/426/multilanguage-lorem-ipsum-text-generator/

Здрасти, Ясене,

Много ме радва да гледам, че си активен и гледаш да допринесеш в YII Обществото с каквото можеш. Трябва да отбележа, че моите познания не позволяват да правя такива чудеса и най-вероятно само ще гледам шоуто от страни повечето време и ще коментирам, не мого злобно :D

Ето и моята, надявам се само градивна, критика по последното ти творение:

Готиното на Lorem ipsum е че няма смисъл а текста на български който е сложен в генератора определено има смисъл, даже е доста насочен в дадена посока, което може и вероятно ще внесе кофти vibe в цялата работа на моменти. Още повече, че самия текст е използван на български е яко наредба/солене/тровене/сипване на тоя, който го чете. Изобщо не е добра идея да го гледа някой клиент особено ако спада към не-толкова-националистична група… трябва да е gibberish и си има причина точно Lorem ipsum да е супер разпространен, а не някоя реч на Martin Luther King примерно.

Поздрави,

от почти-адаша :D