Module 'dom' already loaded - hosting strefa.pl

Cześć!

Korzystam z Yii2 i postawiłem bardzo prostą stronę na hostingu strefa.pl. Domena jest wydelegowana na CloudFlare, następnie na ClouFlare podpięty jest hosting z strefa.pl i wymuszony (po stronie CloudFlare) dostep do HTTPS.

Niestety występują dwa problemy (nigdy nie miałem takich problemów z innymi projektami na innych hostingach). Na localhost nie ma żadnych problemów.

Większość stron na dole pokazuje ostrzeżenie. Na niektórych podstronach nie występuje, ale np. po wypełnieniu formularza na tej stronie problem już się pojawia.

Drugi problem to z obsługą sesji, po zalogowaniu zwracane jest wszędzie 403. Do logowania wykorzystuje domyślne metody (zwykłe podanie hasła w modelu). Co ciekawe problem z 403 nawet w kontrolerach, które nie sprawdzają czy użytkownik jest zalogowany.

Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem? Bo nie bardzo wiem gdzie szukać przyczyny (skrypt, CloudFlare, hosting)?

http://www.somacon.com/p520.php

Co do 403 to musisz podać więcej informacji, jak np. kod kontrolera.

Dzięki, do serwera nie mam dostępu więc będę męczył support.

Odnośnie 403, błąd pojawia się również przy domyślnym kontrolerze SiteController

Podobny problem miał kotoś na az.pl yii2 Module ‘dom’ already loaded

W SiteController sprawdzane jest zalogowanie zarówno w wersji advanced jak i basic, przynajmniej dla akcji logout.

Widziałem ten temat, ale nie ma tam rozwiązania

Korzystam z basic, ale 403 wyskakuje nawet przy np. site/contact, gdzie nie jest to sprawdzane. Jak również dla innych akcji kontrolera, gdzie w ogóle nie sprawdzam kto może mieć dostęp.