Itt a Yii 1.1 alpha (vagy alfa ;) )

Sziasztok,

Ma jelent meg a Yii 1.1-es alpha verzioja. Itt van az eredeti bejelentes angolul:

Kb. ennyit jelent:

  • Az 1.1-es kiadás hatalmas mérföldkő a Yii fejlesztésének történetében. Nagyon sok újdonságot ad, a már így is erőteljes Yii rendszerhez.

  • Hozzáadtunk egy PHPUnit alapú tesztelő rendszert, tehát a programozók könnyebben tudnak [b]unit/b és funkcionális teszteket írni.

  • Továbbá tettünk bele egy FORM (űrlap) builder-t, amivel gyakran használt HTML űrlapokat lehet készíteni objektumok segítségével így növelve az újrahasznosíthatóságot.

  • Widget-eknek globálisan lehet változtatni a kinézetét.

  • Megváltoztattuk az adatbázis lekéréseket az egyszerűbb használhatóság és intuivitás (ez egy magyar szó, megnéztem ;) ) kedvéért.

Az eredeti bejelentést itt olvashatjátok: http://www.yiiframework.com/forum/index.php?/topic/4742-yii-1-1-alpha-is-released/

üdv,

–iM

Megerősíthetem, hogy helyesen írtad unit tesztnek a fenti gondolatot. A magyarosan kicsit furán hangzó egységtesztek a zárt egységeket (mily meglepő), konkrétan modelleket, modulokat, vagy akár egy kizárólagos metódust hivatottak egy mesterségesen kialakított futtatási környezetbe (fixtúrába) helyezni és adott bemenetre összehasonlítani a kapott kimenetet a remélttel.

haHAAAA

betettem a http://weblabor.hu -ba is :D

http://weblabor.hu/olvasas/103006

–iM

Még bejelentkezés után sem.

Sziasztok,

Bocsanat, nem tudom miert nem jelenik meg a weblabor-ban a dolog.

Biztos nem szeretnek bennunket :confused: Betettem a cikkek koze is meg a blogok koze is, de semmi.

–iM

haHAA

tudtam, hogy elobb utobb felteszik :D http://weblabor.hu/blog/20091011/itt-a-yii-framework-1-1-alpha

–iM