[right][rtl]حتما اگه سر به سایت ایی بزنی میبینی که یک سری قرار داد برای اسم گذاری وجود داره مثلا تا اینجایی که من دیدم هم مدل هم کنترلر ها باید با اسم بزرگ باشه. اونایی که روی ویندوز کد میزنن هم باید خیلی حواسشون باشه. خود من امروز با یک ویجتی کار می کردم اما این مشکل حرف بزرگ و کوچیک رو خیلی گیر میداد به اشتباه با اینکه من رعایت کرده بودم. برای همین بهتره که به قانون ها وفادار بمونی تا اینکه کمترین خطارو بگیری. در عوض الان میدونی اگه این اشتباه اتفاق افتاد مشکل از کجاست[/rtl]
شاید یکم برای جواب دادن به سوالتون دیر باشه ولی میگم برای کسای دیگه که شاید کمکشون بشه
میتونید از روش زیر خطای 404 رو حل کنید:
اگر URL صفحهای از سایت را تغییر دادهاید، باید برای جلوگیری از بروز خطای 404 صفحه را به ادرس جدید ریدایرکت کنید. گاهی نیز ممکن است دامنه سایت را تغییر دهید که در این صورت هم، باید اطلاعات را روی دامنه جدید ریدایرکت کنید. اگر از کنترل پنل دایرکت ادمین، ب
پس از حذف کردن هر گونه اطلاعات بصری (تصاویر و ویدئوها) از روی سرور سریعا فایل مربوط به آن را از بخشی که فراخوانی میشود حذف کنید. همچنین میتوانید به جای اطلاعات حذف شده، دادههای جدیدی روی سایت بارگذاری کنید تا این خطا رخ ندهد.
شما میتوانید با تغییر حالت پیوند یکتا در وردپرس و بازگردانی دوباره آن به حالت قبلی سریعا خیل راحت این خطا را برطرف کنید.
لینک سازی داخلی خود را بهینه کنید. ممکن است به صفحاتی لینک داده باشید که دیگر وجود ندارند. هرچه سریعتر این موضوع را در سایت خود پیگیری کنید.