Erre a témára a widget és portlet témakörben láttam megvalósításokat.
Lehet, hogy ronda megoldás de én úgy oldottam meg, hogy a /js könyvtárba tettem a javascript könyvtáraim és nem bíztam rá az asset manager-re.
És pont azért mert ez a megoldás nem tetszett nem használtam az asset-et, de jobbat nem tudok, jó lenne ha valaki megosztana velünk egy szebb megoldást.
Még ezt lehetne tovább finomítani a CClientScript packages tömbjével.
Azt azért megjegyezném, hogy ha module-t írsz, akkor jobb megoldást kell találni a getPathOfAlias helyett, hisz lehet hogy module-odat később nested-module-nak szeretnéd használni.
Újra reagálok a bejegyzésre. Időközben megismerkedtem a widget írás, modul írás rejtelmeivel.
Alapvetően a főkönyvtárban lévő /js /css is jó megoldás, de ha modulárisan több kódba felhasználható beépülőket szeretnétek írni, mindenképpen az asset-ek a jó megoldás.
Sok minden még most sem egyértelmű számomra, főleg a themes, messages része a yii-nek, illetve, hogy hogyan kellene igazán szépen használni.
Idővel és gyakorlással majd megtudom, esetleg aki ezt már szervesen használja, az bedobhatna egy kommentet ide, hogy mit és hogy…